با هدف جبران عقب ماندگی آموزشی

تهران صاحب ۱۱۶۱ مدرسه جدید می شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: احداث ۱۱۶۱ مدرسه برای رفع کمبودها و جبران عقب ماندگی فضاهای آموزشی مدارس در استان تهران هدف گذاری شده است.

به گزارش ایسنا، حسین سپهری  عنوان کرد: یکی از مسائل مهم استان تهران، عقب ماندگی های تاریخی در حوزه فضاهای آموزشی و کمبود مدارس است که با تدابیر استاندار محترم مقرر شده که در مرحله اول ۶۲۸ مدرسه با ۸۲۲۷ کلاس با استفاده از همه ظرفیت های استان و مشارکت همه بخش ها ساخته شود.

 وی افزود: با پیگیری های مستمر، تاکنون ۱۲۷ مدرسه به بهره برداری رسیده است و مابقی مدارس که منابع آنها تامین شده با پیشرفت ۳۰ تا ۶۰ درصدی در حال ساخت است و تا مهر ماه سال آینده به آموزش و پرورش تحویل داده می شود.

وی یادآور شد: با چنین اقدام جهادی که انجام شد، خوشبختانه رتبه فضای آموزشی استان تهران از ۲۹ به ۲۱ ارتقا یافت که ان شاالله با تکمیل و تحویل مدارس درحال ساخت، از هدف تعیین شده در برنامه هفتم هم عبور خواهیم کرد و جایگاه استان در بین ۵ استان اول کشور قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران عنوان کرد: با توجه به هدف گذاری انجام شده از محل منابع استانی، مسؤلیت اجتماعی، اوراق و تلفیقی از سایر منابع، اعتباری بالغ بر ۲۸۰۰ میلیارد تومان برای احداث و بهره برداری ۶۲۸ مدرسه اختصاص یافته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، «سپهری» اظهار امیدواری کرد که تا پایان دولت، استان تهران به لحاظ سرانه فصای آموزشی و تراکم دانش آموز به میانگین کشوری خواهد رسید حتی شرایط بهتری نیز خواهد داشت.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404112313827
  • خبرنگار :

برچسب‌ها