توزیع ۵۰ تن برنج تنظیم بازار در بروجرد از طریق ۹ عامل مجاز

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان بروجرد از توزیع ۵۰ تن برنج تنظیم بازار در سطح این شهرستان خبر داد و گفت: این میزان برنج به‌منظور تأمین نیاز شهروندان و ایجاد ثبات در بازار کالاهای اساسی، از طریق عوامل مجاز در حال عرضه است.

عزت‌الله نباتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای سیاست‌های تنظیم بازار و حمایت از مصرف‌کنندگان، ۵۰ تن برنج هندی نیم‌پز دانه‌بلند ۱۵۰۹ در سطح شهرستان بروجرد توزیع شده است.

وی خاطرنشان کرد: این مقدار برنج از طریق ۹ عامل توزیع مجاز در سطح شهر بروجرد در اختیار شهروندان قرار گرفته و هم‌اکنون در فروشگاه‌های اعلام‌شده موجود است.

نباتی با تأکید بر نظارت مستمر بر فرآیند توزیع، اضافه کرد: هدف از اجرای این طرح، دسترسی آسان شهروندان به کالاهای اساسی با قیمت مصوب و جلوگیری از نوسانات بازار است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان بروجرد از شهروندان خواست با مراجعه به فروشگاه‌های مندرج در لیست اعلامی، نسبت به تهیه برنج تنظیم بازار اقدام کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به مراجع ذی‌ربط گزارش دهند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404112514399
  • خبرنگار : 50175