کارشناس هواشناسی استان خبر داد:

ورود سامانه بارشی گذرا به همدان

کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان از ورود سامانه بارشی گذرا طی امشب به این استان خبر داد.

روح الله زاهدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طی ساعاتی از امروز (شنبه ۲۵ بهمن) به ویژه در اواسط روز باز هم افزایش سرعت باد، وزش باد شدید و نسبتاً شدید را در استان شاهد خواهیم بود.

وی افزود: طی ساعاتی از غروب امروز و تا ساعاتی از امشب با افزایش ابرها انتظار بارش باران را داریم که در برخی از ساعات و در برخی از نقاط احتمال بارش‌هایی به شکل رگبار و رعد و برق هم وجود دارد.

وی با بیان اینکه این سامانه بارشی خیلی سریع از استان عبور خواهد کرد و صرفاً چند ساعت استان را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد، گفت: برای صبح فردا آسمان استان صاف و آفتابی بوده و از فردا به بعد رفته رفته از سرعت باد کاسته خواهد شد.

زاهدی با اشاره به اینکه طی روزهای دوشنبه تا چهارشنبه هوای به نسبت آرام و صاف و آفتابی و البته همراه با افزایش نسبی دماهای روزانه را پیش‌رو داریم، خاطرنشان کرد: این افزایش نسبی دماهای روزانه می‌تواند به حدود ۲۰ درجه سانتیگراد هم برسد ضمن اینکه دماهای صبحگاهی برای دو روز آینده با نوساناتی همراه خواهد بود که در برخی از نقاط این دماهای صبحگاهی می‌تواند دو تا سه درجه سانتیگراد به شکل منفی و موقت هم برسد.

زاهدی با بیان اینکه دمای هوای همدان طی ۲۴ ساعت گذشته بین پنج و ۱۶ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است، اظهار کرد: در این مدت رزن و فامنین با یک درجه سانتیگراد سردترین و نهاوند، قهاوند و بهار با ۱۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه‌های استان گزارش شده‌اند .

وی یادآور شد: روز گذشته سرعت باد در شیرین‌سو به ۷۰ کیلومتر برساعت هم رسیده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404112514663
  • خبرنگار : 50037