ارائه تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد از ارائه تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده خبر داد.

مجید نژادحسین در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص جزئیات این خبر اظهار کرد: در حوزه سازمان تاکسیرانی اقدامات متعددی انجام شده که از جمله آن می‌توان به اضافه شدن ۱۳۰ دستگاه ون به چرخه ناوگان حمل‌ونقل اشاره کرد. این اقدام تأثیر قابل‌توجهی در بهبود خدمات حمل‌ونقل شهری خواهد داشت.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: در بخش نوسازی ناوگان نیز در بهمن‌ ماه امسال مصوبه‌ای در شورای شهر به تصویب رسید که بر اساس آن، شهروندانی که قصد نوسازی تاکسی‌های فرسوده خود را داشته باشند، می‌توانند از تسهیلاتی به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان برای انجام این نوسازی بهره‌مند شوند. این دو اقدام از مهم‌ترین برنامه‌های اجرا شده در حوزه سازمان تاکسیرانی بوده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404112514735
  • خبرنگار : 51081