تنفس هوای آلوده در ۱۹ شهر خوزستان/ وضعیت «قرمز» در ۱۰ شهر

مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان از قرار گرفتن هوای ۱۰ شهر استان در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» خبر داد.

شهریار عسکری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور در ساعت ۰۹:۰۰ امروز یکشنبه ۲۶ بهمن، شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه شرکت ملی حفاری ایران در اهواز ۱۵۶، نیوساید اهواز ۱۵۵، ایستگاه معاونت بهداشت دانشگاه جندی شاپور اهواز و ایستگاه پاداد اهواز ۱۵۴، ایستگاه کارون ۱۵۹، شوشتر ۱۵۶، خرمشهر ۱۷۹، ماهشهر ۱۵۸، شادگان ۱۵۴، آغاجاری ۱۶۴، هویزه ۱۵۳، سوسنگرد ۱۵۸ و آبادان ۱۶۵ میکروگرم بر مترمکعب بوده، بنابراین هوای این شهرها در شرایط «ناسالم» و «قرمز» بوده است.

وی افزود: بر این اساس، هوای هندیجان،‌ هفتکل، ملاثانی، مسجد سلیمان، گتوند، اندیکا، شوش، اندیمشک و دزفول هم در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

عسکری گفت: بنا بر شاخص ۲.۵ میکرون، هوا بهبهان، امیدیه، دزپارت، باغملک و لالی در وضعیت «قابل قبول» بوده و هوای هیچ‌کدام از شهرهای خوزستان در شرایط «پاک» نبوده است.

به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا(AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. براساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است. 

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404112615231
  • خبرنگار : 88888