نوری قزلجه: تیک مربوط به وزارت جهاد کشاورزی درخصوص تهاتر کالا و بدون انتقال ارز حذف شد

وزیر جهاد کشاورزی با اعلام اینکه از دیروز، تیک مربوط به وزارت جهاد کشاورزی درخصوص تهاتر کالا و بدون انتقال ارز حذف شد تا فرایند سریعتر انجام شود، گفت: همه تجار می‌توانند واردات انجام دهند و در کمتر از سه روز ثبت سفارش انجام دهند.

غلامرضا نوری قزلجه یکشنبه ۲۶ بهمن در نشست بررسی و رفع موانع واردات کالاهای اساسی در ساری، اظهار کرد: دولت در این ۱۸ ماه با هزاران مشکل از قبیل تهدید و تحریم و جنگ مواجه بوده است ولی در همه این شرایط سخت، غذای مردم تامین شد و مشکلی وجود نداشت.

وی با بیان اینکه تولیدکنندگان در چندماه گذشته سخت‌ترین شرایط را پشت سر گذاشتند و نگذاشتم مردم از مشکلات مطلع شوند، گفت:  تا پایان اردیبهشت کالای اساسی ذخیره سازی کردیم و هیچگونه مشکلی در تامین و توزیع  کالای اساسی مشکل نداریم.

نوری قزلجه با بیان اینکه در وزارت جهاد کشاورزی دولت چهاردهم، وزارت را با ۵.۵ میلیارد دلار بدهی و با سامانه ای که واردات دست ۸ نفر بود تحویل گرفتیم، افزود:  سامانه را بهینه کردیم و قدم‌های بزرگی برای حمایت از تولید برداشتیم و به همه تولیدکنندگان و واردکنندگان اجازه واردات دادیم.

وی افزود: از فضای رانت و فساد خارج شدیم و از محل قیمت‌گذاری کالاهای خارجی، یک میلیارد دلار صرفه جویی برای کشور داشتیم که ۹ درصد بودجه بود.

نوری ادامه داد: صادرات کشاورزی مازندران را با دیپلماسی اقتصادی ارتقا دادیم و بنادر شمالی کشور را فعال کردیم و بازارهای جدیدی برای محصولات کشاورزی به‌دست آوردیم.

وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: حجم زیادی از کالا را از بنادر شمال وارد کردیم و امروز نگران امنیت غذایی نیستیم و از روزی که فقط ۱۲ روز گندم داشتیم رسیدیم به جایی که میخواهیم ایران هاب غلات منطقه باشد.

وی با اشاره به اینکه ۱۲۵ همت کالابرگ تاکنون خریداری شد و در یک روز ۹ همت خرید صورت گرفت و ۸۲ میلیون نفر بهره‌مند شدند، ادامه داد: تک نرخی شدن ارز را بطور جدی دنبال می‌کنیم تا ریشه همه فسادها و رانت‌ها برچیده شود و بهره‌وری مفهوم واقعی خود را پیدا کند.

وی گفت: در فرایند واردات کالاهای اساسی بازنگری لازم است تا مسیر هموارتر شود و اختیاراتی به استانداران داده شد تا بروکراسی اداری واردات کاهش یابد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404112615485
  • خبرنگار : 50479