ترکیه با تی‌ان‌تی در شمال عراق شبکه راه‌های «استراتژیک» ایجاد می‌کند

یک منبع امنیتی در استان دهوک اعلام کرد که ترکیه از ماده منفجره «تی‌ان‌تی» برای شکافتن کوه‌ها و صخره‌ها به منظور ایجاد راه‌های استراتژیک برای نیروهای خود در استان‌های شمال عراق استفاده می‌کنند.

به گزارش ایسنا، این منبع امنیتی در استان دهوک در گفت‌وگو با خبرگزاری «المعلومه» اظهار داشت: «انفجارهای شدیدی که منطقه ناحیه دیرلوک در شهرستان «العمادیه» واقع در استان دهوک را لرزاند، ناشی از استفاده ترکیه از ماده منفجره (تی‌ان‌تی) جهت ایجاد راه‌های استراتژیک برای نیروهای مستقر خود در مناطق شمال عراق است. این امر نشان‌دهنده آن است که ترکیه علی‌رغم پایان دوران حزب کارگران کردستان پس از تحویل سلاح‌های خود به نهادهای مربوطه، برای مدت طولانی در آن مناطق باقی خواهد ماند و عقب‌نشینی نخواهد کرد.»

منبع مذکور در ادامه ضمن اشاره به وجود اطلاعات مبنی بر ساخت پایگاه‌های نظامی دائمی برای نیروهای ترکیه در آن مناطق، افزود: «این اقدامات استعماری با هدف ایجاد شبکه‌ای از جاده‌ها که تحت کنترل ترکیه باشد، انجام می‌شود.»

این منبع توضیح داد: «ترکیه تعدادی از کوه‌ها و صخره‌ها را منفجر کرده تا پس از تأمین امنیت کامل، دسترسی نیروهایشان به پایگاه‌ها را تسهیل کنند. این اقدام هم‌زمان با عقب‌نشینی شبه‌نظامیان پیشمرگه از مواضع خود پس از تسلط ترک‌ها بر آن‌ها صورت می‌گیرد.»

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404112715855
  • خبرنگار : 71588

برچسب‌ها