اعزام تیم خنثی‌سازی مواد منفجره به دفتر نتانیاهو

منابع رسانه‌ای از اعزام تیم خنثی سازی مواد منفجره به دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درپی مشاهده یک بسته مشکوک خبر دادند.

به گزارش ایسنا،  روزنامه معاریو فاش کرد که یک واحد تخصصی در زمینه خنثی‌سازی بمب و مواد منفجره به دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تل‌آویو اعزام شده است.

طبق گزارش این روزنامه، این اقدام پس از دریافت یک بسته مشکوک انجام شد که احتمال می‌رفت حاوی مواد منفجره باشد.

پرسنل امنیتی دفتر بنیامین نتانیاهو در قدس، روز دوشنبه پس از دریافت بسته‌ای مشکوک که گمان می‌رود حاوی مواد منفجره باشد، وضعیت آماده‌باش اعلام کردند.

به گزارش روزنامه معاریو، پلیس اسرائیل به دفتر نتانیاهو شتافت و با اعزام یک واحد پزشکی قانونی سیار، بازرسان و کارشناسان خنثی‌سازی بمب به محل، حضور خود را تقویت کرد.

پلیس و سایر مقامات ذی‌ربط در حال بررسی احتمال تلاش برای هدف قرار دادن دفتر نخست وزیر و ساکن آن هستند.

این حادثه همزمان با شورش‌هایی بود که عصر یکشنبه در شهر بنی براک رخ داد و منجر به دستگیری ۲۶ شورشی و زخمی شدن پنج افسر پلیس شد.

شورش‌های بنی براک توسط شهرک‌نشینان یهودی شعله ور شد که سعی در نجات سربازان ارتدکس افراطی که از خدمت سربازی فرار کرده بودند، داشتند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404112715904
  • خبرنگار : 71610