رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: متن پاسخ ايران به بسته 1+5 به گونهاي است كه كسي با يك قضاوت منصفانه را به اين نتيجه ميرساند كه ادامهي مذاكره عكسالعملي منطقي است.
علاالدين بروجردي در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اينكه بر خلاف گمانهزني آمريكاييها مبني بر اينكه ايران پاسخ بر پيشنهادهاي ارايه شده را نخواهد داد، گفت: بر همين مبني، عليه جمهوري اسلامي ايران قطعنامه صادر شد.
وي تصريح كرد: پاسخ ايران پاسخي تفصيلي، تبييني، حقوقي و مستدل بود و با توجه به مطالب شفاف در پاسخ و تاكيد بر ضرورت ادامهي مذاكره، طبيعيترين عكسالعمل كشورها اعلام موافقت براي انجام مذاكره است.
بروجردي اظهار اميدواري كرد كه با توجه به فرصت پيش روي غرب با اعلام موافقت با پاسخ ايران موضوع بحث هستهيي ايران را در مسير طبيعي خود قرار بدهند تا اين مساله به نتيجهي مناسب برسد.
وي با تاكيد بر اينكه موضع امريكا از ابتدا سياسي و غيرمنطقي بوده است، اظهار داشت: اينگونه موضعگيري آمريكا را بايد به حساب تندرويهاي امريكا به ويژه سفير آنها در سازمان ملل دانست، چون همه ميدانند مواضع آنها تا چه ميزان غيرمنطقي و تند است.
رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به اينكه فشارهاي غيرمنطقي آمريكا در عرصهي جهاني به ويژه در سازمان ملل به عنوان خانهي تمام ملتها ارزش چنداني ندارد، تصريح كرد: آمريكاييها در طول اين 27 سال تمام تلاش خود را براي تحريم بكار بسته و براي اين كاربر هم پيمانان خود فشار آورده است، ولي اين مساله ارزش چنداني ندارد.
انتهاي پيام