هشدار به كاربران اينترنت: مراقب ويروس ايميل مايكل جكسون باشيد

شركت امنيتي سوفوس به كاربران هشدار داد: ويروس اينترنتي از طريق ايميل‌هاي ارسالي انبوه كه مدعي‌اند حاوي آهنگ‌ها و عكس‌هاي انتشار نيافته از مايكل جكسون هستند، انتشار يافته است.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، طبق اعلام سوفوس، اين ايميل با عنوان «يادبود مايكل جكسون» منتشر و از نشاني sarah@michaeljackson.com ارسال شده است.

بر اساس اين گزارش، اين ايميل مدعي است حاوي ضميمه فشرده‌اي از آهنگ‌ها و تصاوير منتشر نشده اين خواننده آمريكايي است كه هفته گذشته بر اثر حمله قلبي درگذشت.

سوفوس به كاربران رايانه هشدار داده اين ضميمه‌ها را باز نكنند زيرا به‌محض بازكردن در معرض آلودگي قرار مي‌گيرند و پس از آلودگي، اين ويروس به طور خودكار شروع به انتشار در ميان كاربران اينترنتي ديگر مي‌كند.

به گفته كارشناسان سوفوس، اين ويروس علاوه بر ايميل، به شكل اتوران از طريق حافظه‌هاي USB نيز منتشر مي‌شود؛ مشاور ارشد فن‌آوري سوفوس نيز به كاربران توصيه كرد كه با پاك كردن سريع اين ايميل خود را از گرفتاري از آلوده شدن به اين ويروس نجات دهند.

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۱۲ تیر ۱۳۸۸ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 8804-05589
  • خبرنگار : 71263