رييسجمهور تبيين، تدوين و ترويج فرهنگ دفاع مقدس و انتشار فرهنگ انقلاب اسلامي را در منطقه از مهمترين وظايف و ماموريتهاي مسوولان استان خوزستان دانست.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويا ن ايران (ايسنا) به استان خوزستان، دكتر محمود احمدينژاد شامگاه چهارشنبه در جلسه كارگروه فرهنگ و هنر استان خوزستان با تأكيد بر توجه به محتوا و كيفيت فعاليتهاي فرهنگي اظهار كرد: منظور از رويكرد فرهنگي به معناي توسعه اقدامات سختافزاري نيست، بلكه هدف از اين موضوع اتخاذ رويكردهاي محتوايي و نرمافزاري در بخش فرهنگ است از اينرو بايد به بخش نرمافزار فرهنگي حداكثر توجه صورت گيرد.
رييسجمهور با تأكيد بر ضرورت پرهيز از انفعال در عرصه فرهنگي گفت: داشتن انفعال در بخش فرهنگ، فرصت بازسازي و احياي فعاليتهاي فرهنگي را از بين خواهد برد، بنابراين بايد از ظرفيتها و پتانسيلهاي موجود در كشورمان براي اتخاذ رويكرد هجومي در بخش فرهنگ استفاده كنيم.
رييسجمهور اضافه كرد: با موضع انفعال در عرصه فرهنگ هيچ پيشرفتي حاصل نخواهد شد و هر روز مجبور به عقبنشيني خواهيم بود.
احمدينژاد با بيان اين كه در فعاليتهاي فرهنگي افق نگاه را بايد بسيار بالا گرفت، اظهار كرد: مسوولان استان خوزستان فعلاً بايد افق نگاه خود را جوابگويي به نيازهاي فرهنگي منطقه قرار دهند در اين صورت همه انرژيها و پتانسيلهاي موجود در استان، همافزايي پيدا كرده و انگيزهها براي فعاليتهاي فرهنگي، گستردهتر خواهد شد.
او خاطرنشان كرد: فرهنگ استان خوزستان ذخيره عظيمي است كه اگر به درستي شناسايي و مورد استفاده قرار گيرد ميتواند به نيازهاي فرهنگي بشريت جوابگو باشد.
رييسجمهور افزود: در استان خوزستان علاوه بر فرهنگ عميق اسلام ناب، فرهنگ 8 سال دفاع مقدس نيز وجود دارد كه مسوولان استاني بايد اين ذخاير عظيم فرهنگي را تبيين، تدوين و منتشر كنند.
در نشست كارگروه فرهنگ و هنر استان خوزستان پيشنهادات مختلف اين كارگروه براي ارتقاي سطح فرهنگ اين استان و افزايش كيفيت فعاليتهاي فرهنگي مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد، سالانه صد ميليارد تومان به مدت 5 سال به منظور فعاليتهاي فرهنگي در اختيار استان خوزستان قرار گيرد و رييسجمهور نيز خطاب به مديران استان تاكيد كرد كه تلاش كنند اين بودجه را فقط در راه محتوا و نرمافزار فرهنگي هزينه كنند.
ارتقاي فرهنگ عمومي برمبناي معيارهاي والاي اسلامي، بسترسازي و ساماندهي كاروانهاي راهيان نور، ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، ارتقاي نشاط اجتماعي، ترويج فرهنگ ازدواج، توجه به مسايل فرهنگي و اجتماعي بانوان از جمله پيشنهاداتي بود كه در اين نشست مورد بررسي قرار گرفت و تعدادي از اين پيشنهادات براي تصويب نهايي به جلسه استاني هيات دولت موكول شد.
انتهاي پيام