معاون سياسي و امنيتي استاندار آذربايجان غربي گفت: ايجاد فضاي شاداب علمي و فرهنگي از اولويت هاي مديريت استان است.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، نيکبخت در مراسم اولين دوره آغاز به تحصيل دانشجويان دندانپزشکي اين دانشگاه افزود: مديريت استان همواره درصدد ايجاد يک فضاي شاداب و فعال، چه از بعد علمي و چه از بعد فرهنگي در دانشگاه هاي استان است .
نيکبخت با اشاره به وجود قوميت ها و مذاهب مختلف دراستان گفت: اين قوميت ها به طُرق مختلف مي توانند فضاي با نشاطي در جامعه ايجاد كنند.
معاون سياسي و امنيتي استاندار آذربايجان غربي در ادامه به تاثير حضور دانشجويان و نخبگان بين مردم اشاره كرد و با بيان اينكه جامعه و مردم از دانشجويان و نخبگان دانشگاهي انتظارات ويژهاي دارند، يادآورشد: يکي از وظايف مهم دانشجويان و دانشگاهيان آگاه کردن قشر جامعه خود از شرايط و حوادث است .
به گزارش ايسنا، در ادامه اين مراسم دکتر جهانگير زاده، نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي هم با اشاره به اينکه دانشجويان بايد نسبت به مردم و ملت خود متعهد باشند، افزود: دانشجويي که عرق ملي ندارد، دانشجوي ايراني نيست.
وي خاطرنشان كرد: استان آذربايجان غربي درمسير توسعه است و بايد مراکز علمي در روند اين توسعه تلاش همه جانبه اي داشته باشند.
اين نماينده مجلس پرورش و تربيت نسل جوان امروزي و ايجاد روحيه باور و ايمان دراين نسل را يکي از مهمترين وظايف دانشگاه دانست و گفت: در سالهاي اخير با تلاش دانشجويان و همت اساتيد دراين راه گامهاي بلندي برداشته شده است.
جهانگيرزاده بيان کرد : دانشگاه هاي اروميه از ضرب آهنگ توسعه اي خوبي برخوردار هستند.
انتاي پيام