نامزدهاي نهايي دهمين دورهي جايزهي مهرگان ادب معرفي شدند.
به گزارش بخش ادب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فهرست نهايي آثار نامزدشده در جايزهي مهرگان ادب شامل 10 مجموعهي داستان و 4 رمان به ترتيب الفبايي نام کتابها به اين شرح اعلام شده است: مجموعهي داستان سالهاي 1386 و 1387: آن گوشهي دنج سمت چپ، مهدى ربى، چشمه؛ آنها چه كسانى بودند، احمد آرام، افق؛ آويش قشنگ نيست، حامد اسماعليون، ثالث؛ برف و سمفونى ابرى، پيمان اسماعيلى، چشمه؛ آنجا كه پنچرگيرىها تمام مىشوند، حامد حبيبى، ققنوس؛ ديوانه در مهتاب، حميدرضا نجفي، چشمه؛ گوسالهي سرگردان، مجيد قيصرى، افق؛ مردى كه گورش گم شد، حافظ خياوى، چشمه؛ هجوم آفتاب، قباد آذرآيين، هيلا؛ و يك شب ديگر، محبوبه ميرقديرى، روشنگران / رمان سالهاي 1386 و 1387: پري فراموشي، فرشته احمدي، ققنوس؛ موناليزاى منتشر، شاهرخ گيوا، ققنوس؛ نفستنگي، فرهاد حيدري گوران، آگاه؛ و نگران نباش، مهسا محبعلي، چشمه.
همچنين عليرضا زرگر - مدير جشنوارهي مهرگان - اعلام کرد: به رغم شرايطي که برگزاري جوايز خصوصي ادبي و علمي را با مشکل روبهرو ساخته، اسامي برندگان نهايي جايزهي مهرگان در نيمهي اسفندماه اعلام خواهد شد.
او با اشاره به برگزاري جلسات متعدد هيأت داوران با حضور فتحالله بينياز، شهلا زرلکي و عليرضا سيفالديني، گفت: همانطور که قبلاً نيز اعلام شده بود، هيأت داوران مهرگان ادب در دو بخش رمان و مجموعهي داستان کار خود را از بهار امسال آغاز کردند و در مرحلهي اول پس از مطالعهي تعداد 77 رمان و مجموعهي داستان منتشرشده در سال 1386 و تعداد 92 رمان و مجموعهي داستان کوتاه منتشرشده در سال 1387، از ميان آنها، تعداد 11 رمان و 12 مجموعهي داستان کوتاه سال 1386 و تعداد 7 رمان و 18 مجموعهي داستان کوتاه سال 1387 را برگزيدند. در ادامه، کار داوري دوسالانهي آثار برگزيده آغاز شد و 4 رمان و 10 مجموعهي داستان کوتاه به فهرست نهايي راه يافتند که از ميان آنها در هر بخش يک اثر به عنوان برندهي جايزه اعلام و از يک اثر تقدير ميشود.
مدير جشنوارهي مهرگان ادب با عذرخواهي از نويسندگان و ادبدوستان به دليل تأخير در برگزاري مراسم از مهرماه تا اسفندماه، گفت: گاهي شرايط خارج از حيطهي اختيار ماست و گاهي حوصله و نشاطي که ميتواند زمينهساز برگزاري چنين رخدادهايي باشد، وجود ندارد.
او اظهار اميدواري کرد که در سالهاي آتي روند برگزاري جوايز ادبي خصوصي به روال عادي خود بازگردد.
زرگر همچنين دربارهي محل برگزاري و زمان اهداي دهمين دورهي جايزه مهرگان ادب گفت: وعده داده بوديم که جايزهي مهرگان به عنوان قديميترين جايزهي مردمنهاد کشور پايدار بماند، که چنين شده است و تا قبل از پايان سال، قطعاً به وعدهي خود عمل ميکنيم و در بيانيهي نهايي هيأت داوران مهرگان ادب نيز به رسم هرساله، به روشني، دليل انتخاب کتاب برندهي جايزه مهرگان و کتاب تقديرشده توسط هيأت داوران اعلام خواهد شد.
انتهاي پيام