يك متخصص تغذيه: رژيم بيسكويت غير علمي است

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي‌شاپور اهواز گفت: رژيم بيسكويت يك رژيم غيرعلمي است و مي‌تواند فرد را با مشكل مواجه كند.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي‌شاپور اهواز گفت: رژيم بيسكويت يك رژيم غيرعلمي است و مي‌تواند فرد را با مشكل مواجه كند.

دكتر رضا اماني در گفت‌وگو با خبرنگار «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان، اظهار كرد: برخي افراد با رشته‌هاي مختلف و حتي برخي پزشكان عمومي گاهي به رژيم‌ درماني اقدام كرده و رژيم‌هاي غذايي خاصي را به افراد توصيه مي‌كنند، اين در حالي است كه پزشكاني كه تنها دو واحد درس تغذيه در دانشگاه خوانده‌اند نمي‌توانند رژيم غذايي ارائه دهند.

وي افزود: برخي پزشكان رژيم بيسكويت را توصيه مي‌كنند كه كاملا اشتباه است؛ بيسكويت به تنهايي نمي‌تواند تامين‌كننده نيازغذايي بدن باشد و اگر سبوس‌دار و داراي شكر باشد، مصرف آن تنها به عنوان ميان‌ وعده مفيد است.

اماني با بيان اينكه بيسكويت‌هاي معمولي حاوي 20 درصد شكر هستند، تصريح كرد: بيسكويت‌ها نمك زيادي هم دارند كه مي‌تواند موجب افزايش سديم بدن شود. افزايش سديم بدن موجب افزايش فعاليت‌ كليه‌ها مي‌شود و بي‌كربنات سديم نيز جذب آهن و كلسيم را در بدن كاهش مي‌دهد.

اين متخصص تغذيه و رژيم‌ درماني خاطرنشان كرد: قند موجود در بيسكويت در مقايسه با كيك و كلوچه كمتر است و در نتيجه قند خون را به ميزان اندكي افزايش مي‌دهد؛ همچنين قند موجود در بيسكويت سبوس‌دار نيز كمتر از نوع بدون سبوس است.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي‌شاپور اهواز ادامه داد: هنگام خريد بيسكويت بايد توجه داشت كه درصد شكر موجود در آن كم باشد؛ متاسفانه برخي محصولات موجود در بازار يا برچسب مربوط به مواد اوليه را ندارند و يا از نمونه خارجي كپي‌برداري مي‌شود.

انتهاي پیام

  • چهارشنبه/ ۲۱ تیر ۱۳۹۱ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 91042112708
  • خبرنگار :