فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع):ولایتمداری از محاسن پاسداران انقلاب اسلامی است

فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) گفت: تکلیف گرایی و ولایتمداری از محاسن پاسداران انقلاب اسلامی است.

فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) گفت: تکلیف گرایی و ولایتمداری از محاسن پاسداران انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه چهارمحال و بختیاری- سردار سلیمانی با اشاره به فرمایشات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری پیرامون ویژگی های پاسدار، گفت: این افراد در همه عرصه های انقلاب با تمام وجود حضور داشته‌اند و تعریف و تمجیدهای حضرت امام خمینی(ره) و فرمانده معظم کل قوا از پاسداران دارای معانی ژرف و عمیق است.

وی ادامه داد: امروز در اقصی نقاط جهان، نتیجه انقلاب اسلامی را به یمن زحمات، فداکاری، ایثار و از خودگذشتگی پاسداران و بسیجیان می‌بینیم.

سلیمانی گفت: بوسه‌ای که حضرت امام خمینی (ره) فرمود ند كه به دست و بازوی شما پاسداران می زنم، افتخاری بس بزرگ است و باید بدانیم که همه موفقیت های حاصله در 8 سال جنگ تحمیلی و گذشت بیش از سه دهه از عمر بابرکت انقلاب اسلامی به پاس حمایت های همه جانبه خانواده‏‌های پاسداران است.

وی تکلیف گرایی و ولایتمداری را از بهترین محاسن پاسداران برشمرد و خطاب به خانواده آنها، افزود: همسران شما از بهترین فرزندان این سرزمین هستند که در راه تعالی انقلاب اسلامی، حمایت از ولایت و حراست از کیان اسلامی در همه عرصه ها حضور داشته اند.

انتهاي پیام

  • شنبه/ ۲۴ تیر ۱۳۹۱ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 91042414207
  • خبرنگار :