سومين جشنواره و نمايشگاه ملي علم تا عمل با نمايش 1420 طرح دانش بنيان با رويكرد نقش شركتهاي دانش بنيان در اقتصاد مقاومتي طي روزهاي سيزدهم تا شانزدهم شهريور ماه سال جاري در مصلاي بزرگ امام خميني (ره) تهران برگزار ميشود.
به گزارش خبرنگار فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر نسرين سلطانخواه در نشست خبري برگزاري سومين جشنواره و نمايشگاه ملي علم تا عمل كه امروز صبح در محل معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري برگزار شد، برگزاري اين نمايشگاه را از جمله برنامههاي هفته دولت عنوان كرد و گفت: هر ساله و همزمان با هفته دولت جشنواره و نمايشگاه ملي علم تا عمل؛ فناوري و تجاري سازي در عرصه ملي به مدت چهار روز در تهران توسط معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، برنامهريزي و اجرا ميشود.
در فرآيند اجرايي اين جشنواره و نمايشگاه بر گسترس و تعميق مباني همكاري و تعامل بين مراكز استاني به ويژه دفاتر استاني نخبگان، پاركهاي علم و فناوري، كارگروه پژوهش و فناوري استاني شركتهاي دانش بنيان تاكيد شده است.
معاون علمي و فناوري رييس جمهور تصريح كرد: ارج نهادن به مقام شامخ فناوران و نوآوران برتر از طريق شناسايي و معرفي دستاوردهاي برتر فناورانه و در آستانهي تجاري سازي در زمينههاي مختلف، فراهم كردن زمينههاي مناسب توسعه و تعميق همكاريهاي علمي و فناوري بين مراكز علمي، صنعتي و فناوري كشور، ايجاد محيطي به منظور آشنايي و تفاهم ميان عرضه كنندگان فناوري، نهادهاي استفاده كننده از فناوري، سرمايهگذاران و ساير ذينفعان عرصه تجاريسازي، بررسي راهكارها و روشهاي جديد در راستاي تسهيل فرآيند تجاري سازي دستاوردهاي علمي و فناوري كشور و ارائه دستاوردهاي حاصل از فرآيند تجاري سازي فناوري و نوآوري از جمله اهداف برگزاري سومين جشنواره و نمايشگاه ملي علم تا عمل است.
وي با بيان اين كه 3 هزار و 124 طرح دانش بنيان در سامانهي جشنواره و نمايشگاه ملي علم تا عمل ثبتنام كردهاند، افزود: از اين تعداد 2881 طرح مورد پذيرش اوليه قرار گرفت كه پس از ارزيابي و داوريهاي متعدد در نهايت 1420 طرح انتخاب و در 31 غرفه استاني در نمايشگاه عرضه خواهند شد.
سلطانخواه تصريح كرد: از ميان طرحهاي شركت كننده در جشنواره ملي علم تا عمل 35 طرح برگزيده كشوري و 31 طرح برگزيده استاني معرفي و مورد حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري قرار خواهند گرفت.
به گفتهي وي در دومين جشنواره و نمايشگاه ملي علم تا عمل 2 هزار و 675 طرح ثبتنام كرده بودند كه در نهايت بيش از 70 طرح جهت تجاري سازي موفق به كسب تسهيلات وام معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري شدند.
معاون علمي و فناوري رييس جمهور تصريح كرد: شركتهاي دانش بنيان مشمول حمايتهاي مادي و معنوي معاونت علمي، پاركهاي علم و فناوري و مراكز رشد، دانشگاهها و پژوهشگاهها، واحدهاي تحقيق و توسعه دولتي و خصوصي، برگزيدگان جشنوارههاي معتبر داخلي و بينالمللي، ستادهاي فناوريهاي راهبردي، كانونهاي هماهنگي و دانش و صنعت و دفاتر استاني بنياد ملي نخبگان از جمله شركت كنندگان در سومين جشنواره و نمايشگاه داخلي علم تا عمل هستند.
سلطانخواه با بيان اين كه بازار ارائه خدمات ايده تا محصول نيز در اين نمايشگاه برپاست، گفت: 8 كارگاه آموزشي با موضوعاتي همچون برندسازي و نشان تجاري، مالكيت فكري و فرآيند ثبت اختراع، مديريت مالي براي مديران غير مالي، مديريت بازاريابي برگزار ميشود.
به گزارش ايسنا معاون علمي و فناوري رييس جمهور خاطرنشان كرد: برگزاري اين جشنواره و نمايشگاه كمك ميكند تا بانك اطلاعاتي غني از دستاوردهاي تجاري سازي شده و يا در آستانه تجاري سازي شدن و شركتهاي دانش بنيان فعال در كشور تهيه شود و پايان اين جشنواره و نمايشگاه آغازي براي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري خواهد بود تا كليهي طرحهاي شركت كننده را بررسي كرده و زمينهي بازاريابي و حتي صادرات طرحهايي با پتانسيل صادرات را فراهم كند و در نهايت شركتهاي دانش بنيان بتوانند نقش خود را در اقتصاد و اشتغال كشور ايفا كنند.
معاون علمي رييسجمهور در خصوص تفاوت جشنواره و نمايشگاه ملي علم تا عمل و جشنواره و نمايشگاه ملي نوآوري و شكوفايي كه در ايام دههي فجر برگزار ميشود، گفت: جشنواره و نمايشگاه ملي علم تا عمل توسط معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و با تمركز بر تجاري سازي طرحهاي دانش بنيان، ايجاد و توسعه شركتهاي دانش بنيان ، ايجاد بازار براي محصولات و ارائه حمايتها برگزار ميشود اما جشنواره و نمايشگاه ملي نوآوري و شكوفايي فجر انقلاب اسلامي توسط بنياد ملي نخبگان و با هدف حمايت از اختراعات و به دنبال برگزاري جشنوارههاي منطقهاي نوآوري و شكوفايي در سراسر كشور برگزار ميشود.
انتهاي پيام