تعیین تکلیف استیضاح غضنفری بعد از استیضاح خلیلیان

سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت که موضوع استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت پس از استیضاح وزیر جهاد کشاورزی تعیین تکلیف خواهد شد.

سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت که موضوع استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت پس از استیضاح وزیر جهاد کشاورزی تعیین تکلیف خواهد شد.

عبدالرضا مصری در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تقاضای استیضاح وزیر معدن، صنعت و تجارت را داشتند که با توجه به اینکه استیضاح وزیر جهاد کشاورزی نیز اعلام وصول شده و در دستور کار مجلس قرار دارد آن را موکول به بعد از این استیضاح کردیم.

وی افزود: تاکنون عرف نبوده که چند استیضاح همزمان در مجلس مورد بررسی قرار گیرد لذا ما استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت را موکول به تعیین تکلیف استیضاح وزیر جهاد کشاورزی کردیم.

به گزارش ایسنا، در پایان جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) محمدرضا باهنر که اداره جلسه علنی را بر عهده داشت، به اصرار نمایندگان برای طرح استیضاح یکی از وزرا اشاره کرد و از آنها خواست که در مذاکره با هیات رییسه، فعلا آن را متوقف کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۶ مهر ۱۳۹۱ / ۱۶:۲۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 91072617604
  • خبرنگار : 71132