پس از بالاترین سقوط یک سال گذشته

بهای جهانی نفت اندکی افزایش یافت

بهای نفت در بازارهای جهانی امروز (پنجشنبه) افزایش یافت.

بهای نفت در بازارهای جهانی امروز (پنجشنبه) افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، قیمت نفت خام برنت پس از یک کاهش تقریبا چهار درصدی در روز گذشته (بیشترین سقوط طی یک سال گذشته) به بالای 107 دلار افزایش یافت اگرچه نگرانی از مشکلات مالی آمریکا و بحران مالی اروپا مانع از افزایش بیشتر قیمت‌ها شد.

بر این اساس بهای نفت برنت با 64 سنت افزایش 107 دلار و 46 سنت در هر بشکه معامله شد. کاهش حدودا چهار درصدی بهای نفت برنت در روز چهارشنبه شدیدترین کاهش از دسامبر 2011 تاکنون بود.

نفت سبک آمریکا نیز با 57 سنت افزایش 85 دلار و یک سنت در هر بشکه معامله شد. نفت آمریکا نیز روز گذشته حدود پنج درصد قیمت خود را از دست داد که بزرگترین افت قیمت آن از دسامبر 2011 بود.

کن هاسه‌گاوا تحلیلگر نفتی در توکیو گفت: انتظار ندارم که قیمت نفت به طور کامل دوباره بجای اول بازگردد.

وی افزود: با این همه بی ثباتی اقتصادی در اروپا و آمریکا، فکر نمی‌کنم تقاضای نفت افزایش پیدا کند.

همچنین پس از ویرانی‌های بجا مانده از توفان سندی، سرمایه‌گذاران در حال بررسی تاثیر توفان زمستانی دوم در شمال شرقی آمریکا و همچنین اطلاعاتی مبنی بر افزایش ذخایر نفتی آمریکا در هفته گذشته هستند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۸ آبان ۱۳۹۱ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 91081811324
  • خبرنگار : 71121