آمانو: توافق ایران و ۱+۵ ربطی به پاسخگویی ایران به آژانس ندارد

یوکیا آمانو توافق احتمالی ایران و 1+5 را با پاسخگویی ایران به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بی‌ارتباط دانست.

یوکیا آمانو توافق احتمالی ایران و 1+5 را با پاسخگویی ایران به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بی‌ارتباط دانست.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شبکه خبری بی.‌بی.سی فارسی به نقل از یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارش کرد که توافق احتمالی ایران و گروه موسوم به 1+5 درباره گفت‌وگوهای آتی، به معنای این نیست که ایران می‌تواند پرسش‌های مربوط به فعالیت‌های هسته‌یی گذشته‌اش را بی‌پاسخ بگذارد.

بی‌بی.سی با ذکر اینکه گفت‌و‌گویی در شورای روابط خارجی آمریکا با آمانو داشته است، افزود: این اظهارات آمانو در حالی بیان می‌شود که گروه ۱+۵ برای دور تازه گفت‌و‌گوهای هسته‌یی با ایران آماده می‌شود.

این گزارش حاکی است: این گروه متشکل از پنج عضو دائم شورای امنیت (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه ، چین) و آلمان است که در سال جاری میلادی سه بار با ایران گفت‌وگو کرده‌اند.

روزنامه لس‌آنجلس تایمز نیز پیشتر گزارش داد که مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز پنج‌شنبه خطاب به اعضای شورای روابط خارجی اعلام کرد: ما گفت‌وگو با ایران را در سال جاری افزایش دادیم، اما هنوز به نتایج ملموسی دست نیافته‌ایم.

آمانو گفت: چیزی که ما در مذاکرات خواستار آن هستیم دسترسی سایت‌ها، اطلاعات و مردم است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۸ آذر ۱۳۹۱ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 91091809329
  • خبرنگار :