اکوادور اعلام کرد درخواست‌های پناهندگی از سوریه را بررسی می‌کند

رئیس‌جمهوری اکوادور اعلام کرد، در صورتی که بشار اسد درخواست رسمی برای پناهندگی از این کشور را تقدیم کند، اکوادور درخواست وی را بررسی خواهد کرد.

رئیس‌جمهوری اکوادور اعلام کرد، در صورتی که بشار اسد درخواست رسمی برای پناهندگی از این کشور را تقدیم کند، اکوادور درخواست وی را بررسی خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه خبری لبنان فایلز، رافائل کوره‌آ، رئیس‌جمهوری اکوادور در مصاحبه‌ای اعلام کرد، اگر بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه به طور رسمی درخواست خود را برای پناهندگی از اکوادور تقدیم این کشور کند، مقامات اکوادور درخواست وی را مورد بررسی قرار خواهند داد.

وی در مصاحبه با رسانه‌های برزیلی تاکید کرد: هر کسی که درخواست پناهندگی به اکوادور را داشته باشد ما درخواست او را بدون شک مورد بررسی قرار خواهیم داد چرا که این مساله از لحاظ اخلاقی درست بوده و ما باید به حقوق افراد احترام بگذاریم.

رئیس‌جمهوری اکوادور همچنین اخبار منتشر شده مبنی بر اینکه فیصل المقداد، معاون وزیر امور خارجه سوریه اخیرا درخواست پناهندگی اسد و خانواده‌اش را به اکوادور اعلام کرده، رد کرد و گفت: المقداد 15 روز قبل به کیتو، پایتخت اکوادور سفر کرده بود اما اخباری که درباره مذاکره مقامات اکوادور با وی مبنی بر احتمال پناهندگی اسد و خانواده‌اش به اکوادور توسط رسانه‌های برزیلی منتشر شده، نادرست است.

وی افزود: المقداد تنها با هدف تشکر از اکوادور به خاطر موضع روشن و شفافش نسبت به درگیری‌های سوریه به این کشور سفر کرده بود.

پیشتر نیز ریکاردو پاتینو، وزیر امور خارجه اکوادور اخبار منتشر شده مبنی بر اینکه کشورش به اسد پناهندگی سیاسی داده است، رد کرد.

این در حالی است که روزنامه برزیلی استادو در خبری مدعی شد، بثینه شعبان، مشاور سیاسی بشار اسد پایان ماه نوامبر سفر محرمانه‌ای را به سائوپائولو، ریودو ژانیرو و بوئنوس آیرس انجام داده و در این سفر خود با جمعی از سرمایه‌گذاران سوری در سائوپائولو دیدار کرده است و با آنها درباره امکان انتقال اعضای نظام اسد گفت‌و‌گو کرده است.

اکوادور پیشتر نیز به جولیان آسانژ، موسس سایت افشاگر ویکی‌لیکس پناهندگی داده بود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۲ آذر ۱۳۹۱ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 91092212974
  • خبرنگار : 71434