یک متخصص تغذیه:

داوطلبان کنکوری یک روز مانده به کنکور، مواد پرچرب مصرف نکنند

یک متخصص تغذیه، گفت: کیفیت تغذیه در ایام آمادگی برای کنکور در موفقیت یا عدم موفقیت داوطلبان، 100 درصد مؤثر است.

یک متخصص تغذیه، گفت: کیفیت تغذیه در ایام آمادگی برای کنکور در موفقیت یا عدم موفقیت داوطلبان، 100 درصد مؤثر است.

دکتر"امید علی یادگاری" در گفت‌و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(یسنا) - منطقه آذربایجان‌غربی، گفت: کیفیت تغذیه در دوران امتحانات و کنکور در موفقیت یا عدم موفقیت 100 درصد مؤثر است و نقشی مؤثر در عملکرد مغز و روحیه فرد دارد.

وی همچنین با تأکید بر اینکه، در دوران آمادگی برای کنکور قند خون نباید افت کند، افزود: باید از شیرینی‌ها و مواد تغذیه قندی بیشتر استفاده شود، زیرا مغز به طور مستقیم گلوکز مصرف می‌کند و کیفیت قند خون در طول ساعات مطالعه در تقویت حافظه کوتاه مدت بسیار مؤثر است.

وی همچنین تأکید کرد: داوطلبان در صبح روز کنکور باید حتما صبحانه را کامل بخورند و از صبحانه حاوی مواد قندی استفاده کنند و بهتر است در صبحانه روز کنکور از موادی مانند آبمیوه، عسل و مربا که قندشان سریعا وارد خون می‌شود، استفاده کرد.

دکتر"امید علی یادگاری" همچنین با بیان اینکه، در روز کنکور از مواد پرچرب از جمله خامه، کره و تخم‌مرغ خودداری شود، گفت: تخم‌مرغ برای ساخته شدن سلول‌های مغز و مصرف آن در ماه‌های قبل از کنکور مهم است، اما از آنجا که به دنبال مصرف مواد پرچرب چربی خون افزایش می‌یابد و به دنبال آن سطح تمرکز و هوشیاری کاهش می‌یابد، مصرف این ماده غذایی را در شب کنکور توصیه نمی‌کنیم.

دکتر امید علی یادگاری، گفت: به منظور جلوگیری از افت قند خون،‌ لازم است داوطلبان در طول برگزاری آزمون از آب، آبمیوه و بیسکوییت در حد لازم استفاده کنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱ تیر ۱۳۹۲ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 92040100350
  • خبرنگار :