ستاریان:

با وجود افزایش قیمت، اراضی مسکن مهر باید واگذار شود

با وجود اینکه واگذاری اراضی مسکن مهر به متقاضیان باعث افزایش قیمت این واحدها می‌شود، باید صورت بگیرد چراکه متقاضیان مسکن مهر علاوه بر سهم اعیانی، از این واحدها سهم عرصه نیز می‌برند.

با وجود اینکه واگذاری اراضی مسکن مهر به متقاضیان باعث افزایش قیمت این واحدها می‌شود، باید صورت بگیرد چراکه متقاضیان مسکن مهر علاوه بر سهم اعیانی، از این واحدها سهم عرصه نیز می‌برند.

بیت‌الله ستاریان - کارشناس مسکن - در گفت‌وگو با خبرنگار مسکن خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با اشاره به ارائه لایحه دولت به مجلس مبنی بر واگذاری مالکیت قطعی زمین‌های مسکن مهر به مردم گفت: این مالکیت، مشارکت در زمین محسوب می‌شود و متقاضیان باید اقساط آن را بپردازند.

به اعتقاد وی این امر باید صورت بگیرد و مردم در زمین خانه‌هایشان شریک شوند.

این کارشناس مسکن اظهار کرد: این واگذاری تنها مشارکت در زمین و ثبت سند است.

وی با بیان این‌که در قوانین مسکن هم زمین وقف و هم اجاره 99 ساله وجود دارد، گفت: برای زمین‌های غیروقفی دولت نمی‌تواند مستقیما وارد شود و برای خرید و فروش شان باید قانونا دارای مالک باشند.

ستاریان تاکید کرد: واگذاری زمین مهر به متقاضی یکی از دلایل افزایش ارزش این واحد‌ها خواهد شد و تاثیر بسزایی در تغییر قیمت معاملات این واحدها رخ می‌رهد.

لایحه واگذاری مالکیت قطعی اراضی مسکن مهر به مردم چند روز پیش با پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی به تصویب هیات وزیران رسید و برای طی تشریفات قانونی از سوی رییس‌جمهور تقدیم مجلس شد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۴ مرداد ۱۳۹۲ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 92050401859
  • خبرنگار :