تالار «قشقایی» صاحب سالن انتظار شد

قادرآشنا: بر بازسازی مجموعه‌ی «تئاتر شهر» متمرکز شده‌ایم

سالن انتظار تالار«قشقایی» مجموعه‌ی تئاتر شهر با حضور قادرآشنا مدیر مرکز هنرهای نمایشی افتتاح شد.

سالن انتظار تالار«قشقایی» مجموعه‌ی تئاتر شهر با حضور قادرآشنا مدیر مرکز هنرهای نمایشی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار بخش تئاتر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این مراسم که 14مردادماه برگزار شد، اتابک نادری مدیر مجموعه‌ی تئاتر شهر در سخنانی گفت: امروز، روز عزیزی برای تئاتر شهر است. من از بدو ورودم بر روی این مساله در حال مطالعه بودم که وقتی تماشاگران در تالار «قشقایی» با وجود مشکلات به دیدن نمایش می‌آیند و سالن انتظار مناسبی ندارند، اصلا درست نیست.

او افزود: در حال حاضر رختکن‌ها و دیوارها عوض شده و فضای مفیدتری برای تماشاگران در نظر گرفته شده است. من دست تک‌تک همکارانم را که در ساخت این سالن انتظار تلاش کردند، می‌فشارم. حدود 20 نفر در سه شب متوالی برای ساخت این سالن زحمت کشیدند و از این بابت بسیار خوشحال هستم و به همه‌ی آن‌ها خسته‌نباشید می‌گویم.

اتابک نادری همچنین درباره‌ی برنامه‌های آینده برای بهسازی تئاتر شهر ادامه داد: دفتر طرح‌های عمرانی وزارت ارشاد با همکاری شرکت «پیکرنهاد» در آینده چند محور را برای بازسازی و بهسازی مجموعه پیش خواهد برد که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به نصب ژنراتور دیزل‌های مجموعه، نصب دوربین‌های مداربسته که سال‌های قبل به شکل ناقص انجام شده بود و همچنین سیستم اعلام حریق اشاره کرد، تاکنون من پنج جلسه مشترک با دوستان داشته‌ام و اولویت‌های خود را برای بازسازی مجموعه اعلام کرده‌ام.

مدیر مجموعه‌ی تئاتر شهر گفت: راه پله‌ی شرقی تئاتر شهر حدود شش سال بود که نرده نداشت و به تازگی نرده‌های این قسمت نصب شدند. همچنین راه‌پله‌ای تالار «قشقایی» چند سال بدون نرده بود که می‌توانست منجر به اتفاقاتی بشود، به هر حال یکسری ریزه‌کاری‌هایی وجود دارد که ما کم‌کم در حال برطرف کردن آن‌ها هستیم.

اتابک نادری با گله از هنرمندان ادامه داد: در این مدت که آمدم و مسائل مختلف را آسیب‌شناسی کرده‌ایم، اکثر دوستان هنرمند به من لطف داشتند و پیام تبریک دادند اما کمتر دیده‌ام که نظراتشان را درباره‌ی ساختار حرفه‌ای مجموعه بگویند، درحالیکه من انتظار داشتم که بتوانیم همدیگر را نقد کنیم.

او ادامه داد: ما برای امسال طبق همان برنامه‌ریزی که برای سال 92 انجام شده است، پیش می‌رویم و نمایش‌ها بر طبق همین برنامه‌ریزی اجرا می‌شوند البته متاسفانه ازدحام مراجعه‌ی هنرمندان برای اجرای کارهایشان مسئله‌ای تکراری برای مدیر است و همین اتفاق باعث می‌شود که از مسائل جاری مجموعه غافل شود.

در ادامه‌ی مراسم افتتاح سالن انتظار تالار «قشقایی»، قادر آشنا مدیر مرکز هنرهای نمایشی در سخنانی کوتاه گفت: ما به بازسازی این مجموعه متمرکز شده‌ایم و در دیداری که با وزیرارشاد داشتم، مسائل مجموعه مطرح شده است و مشکلاتی مثل اطفاء حریق، سیستم برق اضطراری و... برطرف خواهد شد بنابراین امیدواریم بتوانیم با اعتباری که برای حل این مشکلات تأمین شده است، دیگر با مشکلی مواجه نباشیم.

ایرج راد مدیرعامل خانه‌ی تئاتر هم در سخنانی گفت: به هر حال دل سوزاندن و توجه داشتن حتی به چیزهای کوچک، عشق به خدمت و جوهره می‌خواهد. در ساخت این سالن انتظار، شاید در برخورد اول گفته شود که کار خاصی انجام نشده است اما واقعا اینگونه نیست. انجام دادن کارهای کوچک هم مشکلات خود را دارد.

او همچنین گفت: امیدوارم در رأس هر مجموعه فرهنگی یک مدیر فرهنگی باشد، نه به این معنی که حتما هنرمند باشد بلکه شناخت کاملی از فضا و نیازهای هنرمند داشته باشد. خوشبختانه اتابک نادری چنین روحیه‌ای را ایجاد کرده است. من مطمئن هستم که تئاتر شهر با مدیریت اتابک وضعیت دیگری پیدا می‌کند، کما اینکه او در سنگلج هم همین‌کار را کرد و به همت اتابک، سنگلج که به مخروبه تبدیل شده بود، وضعیت دیگری پیدا کرد. من مطمئن هستم که تئاتر شهر همچنین خواهد شد.

هادی مرزبان دیگر هنرمند تئاتر گفت: واقعا تمام صحبت‌هایی که اتابک گفت را ما تجربه کرده‌ایم. من به آقای آشنا تبریک می‌گویم که اتابک نادری را کشف کرد. امیدوارم هیچ وقت نتواند بازی کند. او واقعا از هیچی، همه‌چیز می‌سازد. من امیدوارم که یک روز اتابک وزیر ارشاد بشود چون می‌داند که با یک هنرمند چطور صحبت کند، روزی که هم که او به تئاتر شهر آمد می‌دانستم این مشکلات حل می‌شود.

در ابتدای این مراسم از تابلوی شهید حسین قشقایی که در سردر این سالن نصب شده بود با حضور قادر آشنا و توسط ایرج راد رونمایی شد. در این تابلو مختصری از زندگی‌نامه و فعالیت‌های حسین قشقایی آمده است.

در بخشی از این مراسم داوود کلاهی مسئول خدمات تئاتر شهر لوح تقدیر را از قادر آشنا به خاطر ساخت سالن انتظار تالار «قشقایی» دریافت کرد.

در این مراسم همچنین مهدی شفیعی رئیس شورای حمایت از آثار نمایشی و محمدرضا الوند رئیس شورای نظارت و ارزشیابی حضور داشتند.

در بخشی از این مراسم کلیپی از مراحل ساخت سالن انتظار قشقایی نمایش داده شد.

افتتاح سالن انتظار تالار قشقایی

افتتاح سالن انتظار تالار قشقایی

افتتاح سالن انتظار تالار قشقایی

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۰:۲۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 92051508475
  • خبرنگار : 71473