برای بررسی وضعیت دیپلمات ربوده شده کشورمان

هیات ایرانی هفته آینده به یمن می‌رود

یک منبع آگاه در سفارت کشورمان در صنعا، گفت: هیات ایرانی برای پیگیری سرنوشت دیپلمات ربوده شده کشورمان، هفته آینده به یمن سفر می‌کند.

یک منبع آگاه در سفارت کشورمان در صنعا، گفت: هیات ایرانی برای پیگیری سرنوشت دیپلمات ربوده شده کشورمان، هفته آینده به یمن سفر می‌کند.

این منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام این خبر خاطرنشان کرد: دولت یمن برای سفر هیات ایرانی به این کشور ویزا صادر کرده است و احتمالا اوایل هفته آینده هیات ایرانی به صنعا سفر خواهد کرد.

وی افزود: سیدکاظم سجادی، مدیرکل امور ایرانیان وزارت خارجه در راس هیاتی عازم یمن خواهد شد و در این سفر قرار است با عبدالقادر قحطان وزیر کشور، ابوبکر القربی وزیر امور خارجه و جمعی از مقامات این کشور دیدار و گفت‌وگو کند. در جریان این مذاکرات آخرین اخبار و پیگیری ها در مورد این دیپلمات ربوده شده کشورمان بررسی می شود.

این مقام مسوول در سفارت ایران در یمن با تاکید بر اینکه وزارت خارجه و سفارت ایران در یمن این موضوع را به طور جدی دنبال می کنند اضافه کرد: بر اساس آخرین اطلاعات که به دست ما رسیده است، نوراحمد نیکبخت دیپلمات ربوده شده ایرانی در سلامت کامل به سر می‌برد و ما به طور جدی وضعیت وی را پیگیری می‌کنیم، امیدواریم که هر چه زودتر آزاد شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 92052917177
  • خبرنگار :