افشای راز جسد سوخته در صندلی عقب‌خودرو

فردی که پس از ارتکاب قتل، جسد مقتول را در خودرویش به آتش کشیده بود، دستگیر شد.

فردی که پس از ارتکاب قتل، جسد مقتول را در خودرویش به آتش کشیده بود، دستگیر شد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اوایل مردادماه امسال وقوع یک مورد آتش‌سوزی خودرو به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 و سامانه 125 شاهرود اطلاع داده شد و به دنبال آن عوامل انتظامی و امدادی به محل حادثه اعزام شده و عملیات اطفای حریق را آغاز کردند.

پس از اطفای کامل حریق، آتش‌نشانان و عوامل انتظامی با جسد کاملا سوخته شده فردی در صندلی عقب خودرو مواجه شدند و با توجه به اینکه احتمال تعمدی بودن این حادثه وجود داشت، ماموران پلیس تحقیقات گسترده‌ای را برای یافتن سرنخی از این حادثه آغاز کردند.

تحقیقات بیشتر ماموران حاکی از این بود که جسد سوخته شده متعلق به فرزند مالک خودرو بوده که شب پیش از حادثه از منزل خارج شده و دیگر باز نگشته بود.

ماموران با به دست آوردن این سرنخ، با مراجعه به نزد خانواده مقتول، به انجام تحقیقات از آنان پرداختند که در اظهارات آنان مشخص شد مقتول با یکی از همکارانش اختلافات داشته، به همین دلیل کارآگاهان برای تحقیق بیشتر با مراجعه به محل سکونت وی، این فرد را به مقر انتظامی منتقل کنند.

این فرد پس از انتقال به مقر انتظامی، ابتدا منکر هر گونه اختلافی با مقتول شد، اما در ادامه روند تحقیقات پس از آن که با اسناد و مدارک به دست آمده روبرو شد، ناچار لب به اعتراف گشود و ضمن پذیرش قتل عمد، انگیزه‌اش از این کار را اختلاف شخصی با مقتول اعلام کرد.

سرهنگ علی‌اکبر سلیمانیان، جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان با تایید این خبر به ایسنا گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

وی با اشاره به پیچیدگی‌های این پرونده از عوامل انتظامی شاهرود قدردانی کرد و گفت: کشف جرایم خشن از جمله قتل، نشان بارزی از اقتدار و اشراف اطلاعاتی پلیس است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 92060100170
  • خبرنگار : 71431