معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: ارتقای سطح آگاهی جامعه از مسائل تغذیهای، پیشگیری از بیماریها را به بهترین شیوه ممکن میکند.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی ایلام، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، دکتر «راضی ناصریفر» اظهار کرد: تغذیهی سالم و اصولی نقش مهمی در سلامت افراد جامعه ایفا میکند و با توجه به ضرورت فرهنگسازی و اصلاح الگوی غذایی نقش اساسی در کاهش بار بیماریهای غیرواگیر، اجرای برنامهی بسیج آموزش همگانی تغذیه در قالب برنامهی ارتقای فرهنگ و سواد تغذیهای نقش مفید و بسیار سودمندی در این راستا دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام خاطر نشان کرد: کمبود اطلاعات در خصوص مسائل تغذیهای زمینهساز بیشتر بیماریهاست و میتوان با یک رژیم مناسب غذایی و شیوههای صحیح تغذیهای بیماریهایی نظیر قلبی عروقی، دیابت وپرفشاری خون را کاهش داد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: با توجه به روند رو به گسترش بیماریهایی مانند قلبی عروقی، سکته مغزی و سرطان بهبود شیوهی زندگی و اصلاح الگوی مصرف غذایی با هدف کاهش عوامل خطر تغذیهای با تأکید بر کاهش مصرف قند، نمک و چربی در اولویت قرار دارد.
ناصریفر خاطرنشان کرد: خوشبختانه در شرایط کنونی ارتباط خوب و ارزشمندی در ارتقای سواد و دانش تغذیهای از سوی دستگاهها و سازمانهای سطح استان از جمله آموزش و پرورش، صدا و سیما و دیگر رسانهها، ادارات و سازمانهای دولتی با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام وجود دارد که نشانگر اهمیت و ارزش ارتقاء سطح سلامت در جامعه است.
انتهای پیام