دیدارهای دو هفته نخست از دور برگشت لیگ برتر تکواندو با تداوم صدرنشینی شهرداری ورامین در جدول رده بندی به اتمام رسید.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) و به نقل از سایت فدراسیون تکواندو، دیدارهای دو هفته نخست از دور برگشت لیگ برتر تکواندو در حالی امروز یکشنبه 29 دی ماه همزمان با سالروز ولادت حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) پیگیری شد که تیم شهرداری ورامین توانست با دو پیروزی مقابل شهرداری شهر اندیشه و پاس قوامین و کسب 27 امتیاز صدر نشینی خود را در جدول رده بندی تثبیت کند.
تیم سلحشور نیز با غلبه بر شاگردان رحیم صالحی و مرتضی سلطانی تا جایگاه چهارم جدول رده بندی صعود کرد.
قوامین با یک پیروزی و کسب سه امتیاز در مقابل استیل البرز 15 امتیازی شد و در مکان سوم جای خود را تثبیت کرد.
جدول رده بندی تا پایان هفته دوم به شرح زیر است:
شهرداری ورامین با 54 برد، 18 باخت و 27 امتیاز همچنان در صدر جدول رده بندی قرار دارد، دانشگاه آزاد با 48 برد، 24 باخت و 24 امتیاز دوم است و پاس قوامین با 37 برد، 35 باخت و 15 امتیاز رده سوم را از آن خود کرد.
تیم های سلحشور، شرکت ملی حفاری ایران، استیل البرز، جوانه و شهرداری شهر اندیشه به ترتیب رده های چهارم تا هشتم را در اختیار دارند.
نتایج این رقابتها به شرح زیر است:
هفته اول
شهرداری ورامین با نتیجه 7 بر یک شهرداری شهر اندیشه را مغلوب خود کرد.
دانشگاه آزاد در مقابل شرکت ملی حفاری ایران به نتیجه مساوی 4 بر 4 دست یافت.
پاس قوامین با نتیجه 5 بر 3 استیل البرز را مغلوب خود کرد.
سلحشور با نتیجه 6 بر 2 در برابر جوانه به برتری دست یافت.
هفته دوم
شرکت ملی حفاری ایران با نتیجه 4 بر4 در برابر شهرداری شهر اندیشه به تساوی رضایت داد.
جوانه بدلیل داشتن سه مصدوم در برابر دانشگاه آزاد حاضر نشد و بازی رابا نتیجه 8 بر صفر واگذار کرد.
سلحشور با نتیجه 6 بر 2 استیل البرز را از پیش رو برداشت.
شهرداری ورامین با نتیجه 6 بر 2 در مقابل پاس قوامین به پیروزی رسید.
انتهای پیام