حمایت جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی از توسعه‌ی پرورش بوقلمون

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: این سازمان در قالب طرح توسعه‌ی بخش کشاورزی از افزایش مراکز تولید آن، با هدف ارتقاء سطح سلامت عمومی جامعه حمایت می‌کند.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: این سازمان در قالب طرح توسعه‌ی بخش کشاورزی از افزایش مراکز تولید آن، با هدف ارتقاء سطح سلامت عمومی جامعه حمایت می‌کند.

«غفور عبدالهی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: گوشت بوقلمون بدون پوست، به طور طبیعی دارای یک گرم چربی در هر 30 گرم گوشت بوده و افراد با رژیم غذایی کم‏ چربی، می‏‌توانند به راحتی از آن استفاده کنند، کاهش کلسترول بد خون، جلوگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن، از دیگر مزایای قرارگیری گوشت بوقلمون در سبد غذایی خانوارها محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: افزایش حجم توده‌ی گوشت سینه و ران بوقلمون نسبت به حجم استخوان و در نتیجه ضایعات کمتر نسبت به گوشت‌های مشابه، ویژگی برجسته‌ی گوشتی آن است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: به علت وجود 65 درصد گوشت سفید 35 درصد گوشت قرمز در یک لاشه، می‌توان از گوشت سینه در تهیه‌ی انواع غذاها استفاده کرد. یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد گوشت بوقلمون نسبت به دیگر گوشت‌های سفید، ویتامین A موجود در آن است که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بازی کرده و مصرف آن در فصل سرما توسط کارشناسان علوم تغذیه به کودکان و سالمندان توصیه می‌شود.

عبدالهی با تأکید به اهمیت افزایش سطح سلامت جامعه در راستای توسعه‌ی بیش از پیش کشور و دستیابی به اهداف تعریفی گفت: برای دستیابی به توسعه‌ی پایدار در هر جامعه به نیروهای انسانی سالم، پرتحرک و با انگیزه‌ی نیاز است که جز با رعایت بهداشت جسمی و روانی از سوی افراد جامعه محقق نمی‌شود و عوامل بسیاری در ایجاد و حفظ سلامت جسم و روان از اثرگذاری برخوردارند که بکارگیری شیوه‌ی صحیح تغذیه در کنار دیگر موارد، از جمله عوامل موثر در افزایش سطح سلامت عمومی جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: فرهنگسازی گسترده و کارشناسانه در زمینه‌ی نهادینه‌سازی اهمیت سلامت عمومی جامعه از مهم‌ترین راهکارهای گسترش فرهنگ سلامت و بهداشت عمومی جامعه است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین محورها، توجه ویژه به اهمیت افزایش آگاهی از اهمیت تغذیه در نظام سلامت عمومی جامعه است.

براساس این گزارش، سلنیوم همراه با کلسیم، پتاسیم و ویتامین‌های B6- C - D و روی موجود در گوشت بوقلمون، ضد انواع سرطان بخصوص سرطان پروستات در مردان و سینه در زنان است. سلنیوم تنظیم متابولیسم را عهده‌دار و برای از میان بردن سلول‌های غیرنرمال موثر است. امکان عرضه‌ی گوشت بوقلمون به اشکال متنوع امکانپذیر و می‌توان آن را به حالت لاشه کامل یا قطعات ران و سینه و یا به صورت کالباس و سوسیس و ... وارد بازار مصرف کرد. نگهداری بوقلمون تنها به چهار دیواری سالن‌های پرورشی محدود نیست بلکه این امکان حتی در مزرعه و فضای باز نیز ممکن است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۸ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 92110805640
  • خبرنگار :