ملی حفاری قهرمان لیگ برتر فوتسال بانوان شد

تیم فوتسال بانوان ملی حفاری اهواز قهرمان لیگ برتر شد.

تیم فوتسال بانوان ملی حفاری اهواز قهرمان لیگ برتر شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آخرین هفته‌ از لیگ برتر فوتسال بانوان با برگزاری سه دیدار پیگیری شد که در حساس‌ترین بازی ملی حفاری اهواز توانست میهمان خود پرسپولیس تهران را سه بر دو شکست دهد و قهرمان شود.

تیم ملی حفاری اهواز با 58 امتیاز قهرمانی این دوره از رقابت‌ها شد تا از عنوان قهرمانی خود در دوره پیش دفاع کند. پرسپولیس تهران نیز با 54 امتیاز در رده سوم قرار گرفت و تیم نفت آبادان در حالی که 56 امتیاز داشت، در دیدار مقابل کاسپین قزوین حاضر نشد تا با این امتیاز عنوان نایب قهرمانی را به دست آورد.

همچنین تیم جراحی مهر نوشهر برابر اشکنان هشت بر یک پیروز شد و هیات گیلان دو بر شش مقابل انصار ولایت تبریز شکست خورد.

در پایان این دوره از رقابت‌ها تیم پرسپولیس مشهد که پیش از این از حضور در مسابقات انصراف داده بود، به دسته یک لیگ فوتسال بانوان سقوط کرد و تیم دانیال ایذه دیگر تیمی بود که نتوانست در این لیگ باقی بماند.

ا‌نتها‌ی‌ پیا‌م

  • جمعه/ ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۵:۰۲
  • دسته‌بندی: ورزش بانوان
  • کد خبر: 93032312250
  • خبرنگار :