سازمان غذا و دارو در حذف چربی گیاهی از لبنیات جدی است

رییس سازمان غذا و دارو تاکید کرد که سیاست این سازمان درباره روغن پالم و کاهش مصرف روغن‌های دارای اسید چرب ترانس و اشباع تغییری نکرده است.

رییس سازمان غذا و دارو تاکید کرد که سیاست این سازمان درباره روغن پالم و کاهش مصرف روغن‌های دارای اسید چرب ترانس و اشباع تغییری نکرده است.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر رسول دیناروند، ضمن گلایه از آنچه که «تیترهای گمراه کننده برخی رسانه‌ها درباره روغن پالم» خواند، افزود: نظر سازمان غذا و دارو درباره روغن پالم هیچگونه تغییری نکرده است و کماکان سیاست این سازمان، کاهش مصرف روغن‌های دارای اسید چرب ترانس (مانند روغن‌های گیاهی جامد) و روغن‌های دارای اسید چرب اشباع (مانند روغن پالم) است.

وی تاکید کرد: حذف چربی گیاهی از لبنیات ضروری است و این موضوع توسط سازمان غذا و دارو با جدیت پیگیری می‌شود و با متخلفین احتمالی برخورد قانونی به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۵ مهر ۱۳۹۳ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 93071508730
  • خبرنگار :