یک متخصص تغذیه در خراسانجنوبی گفت: گوشت بوقلمون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
زهرا راغبی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه خراسانجنوبی، گفت: گوشت بوقلمون بدون پوست، به طور طبیعی چربی کمی دارد که معادل یک گرم چربی در هر30 گرم گوشت است، به همین دلیل کسانی که دارای رژیم غذایی کمچربی هستند، میتوانند از آن استفاده کنند، 150گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیکمورد نیاز روزانه را تامین میکند.
وی ادامهداد: همچنین منبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، رویوپتاسیمو ویتامین هایB1،B3 ، B6 و B12 و اسید آمینه تریپتوفان است.
این متخصص تغذیه گفت: بوقلمون کلسترول بدخون را کاهش میدهد، آرامش و سرحالی ایجاد میکند، از سرطان جلوگیری میکند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش میدهد، سیستم ایمنی را تقویت میکند.
راغبی ادامهداد: گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک مادهغذایی با پروتئین بالا و چربی کم است و کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، میتوانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.
وی افزود: مدارک زیادی وجود دارد که نشان میدهد اسیدآمینه تریپتوفان، نقش اساسی در سیستم ایمنی بدن به عهده دارد. این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: یک مطالعه روی موشها نشان داد که متابولیتهای تریپتوفان "مولکولهای ناشی از تجزیه تریپتوفان در بدن" اثر داروهایی را دارند که برای کاهش علائم بیماری "ام اس"استفاده میشوند.
انتهای پیام