یک متخصص تغذیه در خراسان جنوبی:

گوشت بوقلمون مقوی برای سیستم ایمنی بدن

یک متخصص تغذیه در خراسان‌جنوبی گفت: گوشت بوقلمون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

یک متخصص تغذیه در خراسان‌جنوبی گفت: گوشت بوقلمون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

زهرا راغبی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه خراسان‌جنوبی، گفت: گوشت بوقلمون بدون پوست، به طور طبیعی چربی کمی دارد که معادل یک گرم چربی در هر30 گرم گوشت است، به همین دلیل کسانی که دارای رژیم غذایی کم‏‌چربی هستند، می‏‌توانند از آن استفاده کنند، 150گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیکمورد نیاز روزانه را تامین می‌کند.

وی ادامه‌داد: همچنین منبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، رویوپتاسیمو ویتامین‏ هایB1،B3 ، B6 و B12 و اسید آمینه تریپتوفان است.

این متخصص تغذیه گفت: بوقلمون کلسترول بدخون را کاهش می‏‏‌دهد، آرامش و سرحالی ایجاد می‏‌کند، از سرطان جلوگیری می‏‌کند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش می‏‌دهد، سیستم ایمنی را تقویت می‏‌کند.

راغبی ادامه‌داد: گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده‌غذایی با پروتئین بالا و چربی کم است و کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، می‏‌توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.

وی افزود: مدارک زیادی وجود دارد که نشان می‏‌دهد اسیدآمینه تریپتوفان، نقش اساسی در سیستم ایمنی بدن به عهده دارد. این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: یک مطالعه روی موش‏‌ها نشان داد که متابولیت‏‌های تریپتوفان "مولکول‏های ناشی از تجزیه تریپتوفان در بدن" اثر داروهایی را دارند که برای کاهش علائم بیماری "ام اس"استفاده می‏‌شوند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۶ مهر ۱۳۹۳ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 93072614212
  • خبرنگار :