یک کارشناس مامایی بهترین راهکار کاهش تهوع را مصرف سیرابی در دوران بارداری دانست.
"فریبا اسدی" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان، اظهارکرد: توصیه می شود زنان باردار برای کاهش تهوع دوران بارداری علاوه بر مصرف سیرابی، از ویتامین ب 6 استفاده کنند.
وی افزود: تهوع دوران بارداری با تشکیل جفت از 6 هفتگی شروع میشود و به طور معمول تا 16 هفتگی ادامه دارد.
اسدی ادامه داد: به علت هورمونهای جفتی تهوع در خانمهای باردار وجود دارد که اکثر خانمها این حالت را دارند و در صورتی که این مشکل تا 16 هفتگی برطرف نشود باید مشکل گوارشی او بررسی شود.
این کارشناس مامایی خاطرنشان کرد: به طور معمول حالت تهوع هنگامی در خانمهای باردار بیشتر میشود که معده آنها خالی بوده بنابراین نباید هیچگاه معده خود را خالی بگذراند و آغاز هر صبح غذاهای خشک از جمله نان مصرف کنند.
وی با بیان اینکه جنسیت جنین هیچ ارتباطی به حالت تهوع دوران بارداری ندارد، گفت: هیچ یک از این موضوعات مبنای علمی ندارد و ثابت نشده است.
اسدی به تمایل مصرف برخی غذاها در خانمهای باردار اشاره کرد و گفت: تمایل مصرف غذاهای شور، شیرین، ترش و سایر مصادیق در برخی خانمها وجود دارد که به آن ویار گفته میشود و در هر خانم باردار این تمایلات متفاوت بوده و علت ثابت شده ای برای جنسیت جنین در تمایل مصرف غذاها وجود ندارد.
وی یادآور شد: در برخی موارد خانمها تمایل به مصرف غذاهای نامناسب مانند یخ، خاکستر سیگار و خوردن برنج خام دارند که این نوع تمایل ناشی از کمبود آهن است.
انتهای پیام