پنجعلی در غرفه ایسنا: پرسپولیس باید تقویت شود

پیشکسوت پرسپولیس در غرفه ایسنا حاضر شد.

پیشکسوت پرسپولیس در غرفه ایسنا حاضر شد.

به گزارش ایسنا، محمد پنجعلی با حضور در غرفه خبرگزاری ایسنا درباره این روزهای پرسپولیس صحبت کرد و گفت: تیم پرسپولیس در داربی تهران برنده شود، به سودش است و می‌تواند روندی رو به رشد ایجاد کند. مطمئنا در صورت پیروزی در این مسابقه شرایط پرسپولیس بسیار بهتر خواهد شد.

او ادامه داد: با این حال نمی‌توان این بازی را پیش‌بینی کرد؛ چرا که واقعا غیر قابل پیش‌بینی است و هر دو تیم به دنبال بهترین نتیجه هستند.

او در پاسخ به این سوال که شرایط داربی را چطور می‌بیند، گفت: داربی همیشه شرایطی منحصر به فرد داشته است. تماشاگران مسابقه، بازیکنان و مربیان حس و حال عجیبی دارند؛ چرا که هر کس در این مسابقه عملکرد خوبی داشته باشد، هیچ وقت فراموش نمی‌شود.

پیشکسوت پرسپولیس در پایان گفت:‌ پرسپولیس برای موفقیت در این فصل باید از نیم‌فصل خودش را تقویت کند تا بتواند در ادامه راه نمایشی مناسب داشته باشد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۸ آبان ۱۳۹۳ / ۱۹:۳۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93081808801
  • خبرنگار : 71419