آقاجانیان به جای عربستان از آمریکا سر درآورد

جام خلیج فارس دور از دیدرس مربیان تیم ملی

کارلوس کی‌روش و دستیارانش مسابقات جام خلیج فارس را از نزدیک زیر نظر نمی‌گیرند.

کارلوس کی‌روش و دستیارانش مسابقات جام خلیج فارس را از نزدیک زیر نظر نمی‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حالی که گفته می‌شد مارکار آقاجانیان با نظر کارلوس کی‌روش برای زیرنظر گرفتن مسابقات جام خلیج فارس به عربستان سفر کرده است اما او در این کشور حضور نداشته و به آمریکا رفته است.

آقاجانیان برای انجام مسایل شخصی مربوط به اقامتش به آمریکا رفته است.

کارلوس کی‌روش تصمیم داشته تا "اوسیانو" دستیار اول خود در کادر فنی تیم ملی را به مسابقات جام خلیج فارس بفرستد که فدراسیون فوتبال در این راستا مکاتباتی را با فدراسیون عربستان انجام داده بود تا یک مربی از طرف ایران به عنوان مهمان ویژه در این کشور مسابقات را زیر نظر بگیرد، اما عربستانی‌ها هیچ‌گونه پاسخی به نامه‌های ایران نداده‌اند!

بر همین اساس کی‌روش و دستیارانش از نزدیک شاهد مسابقات جام خلیج فارس که به مرحله نیمه‌نهایی رسیده است، نخواهند بود.

کی‌روش در ایران است تا داربی را از نزدیک تماشا کند. اوسیانو و دن گاسپار هم به مقصد آمریکا و پرتغال، ایران را ترک کرده‌اند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱ آذر ۱۳۹۳ / ۰۰:۲۳
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93090100030
  • خبرنگار :

برچسب‌ها