زیره سبز مصرف کنید تا چاق نشوید

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: مصرف زیره سبز منجر به افزایش سوخت و ساز بدن شده و مانع بروز چاقی می‌شود.

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: مصرف زیره سبز منجر به افزایش سوخت و ساز بدن شده و مانع بروز چاقی می‌شود.

سعیده علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه آذربایجان‌شرقی، افزود: قسمت مورد استفاده زیره، میوه‌های آن است که به طور مستقیم از آن و یا از اسانس آن، استفاده‌های بسیار زیاد به عمل می‌آید.

وی از تاثیر دانه زیره در جذب ریزمغذی‌ها گفت و تشریح کرد: دانه زیره موجب تحریک ترشح آنزیم‌هایی در غده پانکراس (لوزالمعده) می‌شود که به نوبه خود به جذب ریز‌مغذی‌ها کمک می‌کند.

علیزاده ادامه داد: زیره سبز قدرت مقابله با انواع آلودگی‌های باکتریایی و قارچی را هم دارد و برای همین در صنایع غذایی مورد استفاده فراوان قرار می‌گیرد.

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: زیره سرشار از ویتامین‌های ب1، ب2، ب3، ث و همچنین املاح معدنی مختلف مانند کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و سدیم است.

وی با اشاره به از بین رفتن بوی بد دهان با مصرف زیره سبز افزود: جویدن مقداری زیره برای از بین بردن بوی بد دهان، بوی سیر و پیاز بسیار مفید است.

علیزاده تاکید کرد: زیره ادویه‌ بسیار مناسبی برای هضم غذا و سم‌زدایی از بدن بوده و می‌تواند مشکلاتی مانند اسهال، تهوع و کسالت صبحگاهی و سرماخوردگی را درمان کند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ آذر ۱۳۹۳ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 93091508926
  • خبرنگار :