سنتی بودن 90 درصد کشتارگاه‌های دام گلستان

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: 90 درصد کشتارگاه‌های دام در استان گلستان به صورت سنتی و غیر صنعتی خدمات می‌دهند که می‌تواند یک خطر جدی در حوزه سلامت و تغذیه محسوب شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: 90 درصد کشتارگاه‌های دام در استان گلستان به صورت سنتی و غیر صنعتی خدمات می‌دهند که می‌تواند یک خطر جدی در حوزه سلامت و تغذیه محسوب شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی اصغر طهماسبی در چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان اظهار کرد: موضوع ساماندهی کشتارگاه‌های استان از سال 1385 در جلسات مختلف، مورد بحث و بررسی قرار گرفته و تاکنون بالغ بر 25 طرح در این خصوص در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان به تصویب رسیده است.

وی ادامه داد: استان گلستان دارای 11 کشتارگاه سنتی، یک کشتارگاه نیمه صنعتی و تنها یک واحد کشتارگاه صنعتی در آق قلا است که به تازگی شروع به فعالیت کرده است.

رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان به بیان راهکارهای تغییر وضعیت در کشتارگاه‌های دام استان پرداخت و افزود: بهسازی کشتارگاه‌های سنتی دام و تعطیلی و تجمیع این کشتارگاه‌ها در قالب کشتارگاه صنعتی از جمله راهکارهای موجود است.

وی تأکید کرد: در صدور مجوز ساخت کشتارگاه‌های صنعتی، انتظار داریم تمامی مباحث بهداشتی و زیست محیطی آن لحاظ شود تا در آینده با مشکل مواجه نشویم.

رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با تأکید بر اهمیت اجرای مصوبات کارگروه سلامت توسط دستگاه‌های اجرایی، خواستار تسریع در حل مشکل پارکینگ بیمارستان شهید صیاد شیرازی گرگان شد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه گزارشی از مشکلات زیست محیطی مربوط به مرغداریها و واحدهای تولیدی کود آلی منطقه گمیشان و آق قلا و گزارشی از وضعیت بیماری هاری، چالش‌های کنترل حیوان گزیدگی و بیماری تب مالت در استان گلستان ارائه شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۰ دی ۱۳۹۳ / ۱۶:۲۸
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 93101005612
  • خبرنگار :