/جام ملت‌های آسیا 2015/

تاج: تیم ملی با غیرت خود و دانش کی‌روش پیروز شد

نایب رئیس فدراسیون و رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران اعلام کرد: پیروزی تیم ملی ایران در اولین بازی جام ملتهای آسیا را به مردم ایران تبریک می‌گویم.

نایب رئیس فدراسیون و رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران اعلام کرد: پیروزی تیم ملی ایران در اولین بازی جام ملتهای آسیا را به مردم ایران تبریک می‌گویم.

به گزارش ایسنا، مهدی تاج گفت: تیم ایران هرچند با بازی های تدارکاتی کم پا به این رقابت ها گذاشت، اما ملی پوشان ما در این بازی با نشان دادن غیرت ایرانی و با استفاده از دانش کارلوس کی روش سرمربی خود مقابل بحرین به پیروزی رسیدند و بازی های تدارکاتی متعدد بحرین در این بازی تاثیرگذار نبود.

او افزود: جام ملت‌های آسیا بعد از بازی های آسیایی مهم‌ترین رویداد قاره کهن به شمار می‌رود و تیم‌های قدرتمندی چون استرالیا، ژاپن، کره جنوبی، چین و ازبکستان در آن حضور دارند.

رئیس سازمان لیگ تاکید کرد: امیدوارم تیم ملی ایران با ارائه بازی های تماشاگرپسند در ادامه رقابت ها دل مردم ایران را شاد کند و این موضوع بزرگترین دستاورد این بازی ها خواهد بود.

تاج گفت: امیدوارم تیم ملی ایران روز پنج شنبه نیز در مقابل قطر به پیروزی برسد تا صعودش به مرحله بعدی قطعی شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ دی ۱۳۹۳ / ۱۵:۵۸
  • دسته‌بندی: جام ملت‌های آسیا
  • کد خبر: 93102111637
  • خبرنگار :