پارلمان عراق نسبت به برگزاری مانور به عربستان هشدار داد

کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق نسبت به برگزاری مانورهای نظامی نیروهای مسلح عربستان در نزدیکی مرز با این کشور هشدار داد و از وزارتخانه‌های خارجه و دفاع خواست تا مواضع خود را در قبال برگزاری این مانورها اعلام کنند.

کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق نسبت به برگزاری مانورهای نظامی نیروهای مسلح عربستان در نزدیکی مرز با این کشور هشدار داد و از وزارتخانه‌های خارجه و دفاع خواست تا مواضع خود را در قبال برگزاری این مانورها اعلام کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از سایت شفق نیوز، عدنان الأسدی، از اعضای کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق در سخنانی از اقدام عربستان در برگزاری مانورهای نظامی در نزدیکی مرزهای عراق در منطقه "حفر الباطن" انتقاد کرد.

وی گفت: خواست عربستان در اعزام نیروی زمینی به سوریه مشخص کننده کشورهای حامی گروه جنایتکار داعش است به ویژه بعد از خسارت‌هایی که به این گروه در عراق و سوریه وارد شد.

الأسدی در ادامه از وزارتخانه‌های خارجه و دفاع عراق خواست تا مواضع خود را در قبال برگزاری این مانورها اعلام کنند.

وی هم‌چنین نسبت به تلاش برخی کشورهای منطقه برای به شکست کشاندن پیروزی‌های محقق شده به ویژه در عراق هشدار داد.

احمد عسیری، مشاور نظامی وزیر دفاع عربستان چند روز پیش در گفت‌وگو با سی.ان.ان اعلام کرد که ارتش این کشور در حال حاضر برای انجام مانور نظامی در شمال عربستان، به عنوان بخشی از عملیات آمادگی برای مبارزه با داعش در سوریه آماده می‌شود که احتمالا این مانورها در ماه مارس آغاز خواهد شد.

وی اظهار داشت: عربستان به شرکای غربی خود اطلاع داده که این کشور برای پیوستن به آنها در نبرد علیه گروه تروریستی داعش در سوریه آماده است و آمادگی آن را دارد که با اعزام نیروهای زمینی به سوریه در نبرد با داعش با نیروهای این ائتلاف به رهبری آمریکا مشارکت کند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 94112113754
  • خبرنگار : 90068

برچسب‌ها