مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اعلام کرد:

ثبت نام 135 هزار بیکار در مراکز کاریابی خوزستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از ثبت نام 135 هزار بیکار در کاریابی‌های استان خبر داد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از ثبت نام 135 هزار بیکار در کاریابی‌های استان خبر داد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، هوشمند صفائی در این باره اظهار کرد: دولت بر روی آموزش فنی و حرفه‌ای سرمایه گذاری بسیاری انجام می‌دهد و مجهزترین امکانات را دارد. امروز در همه دنیا، کار در حال تغییر است و ما باید خود را با این تغییرها وفق دهیم.

وی افزود: فناوری جدید که وارد صنعت و تولید می‌شود، دیگر نیروی کار هم کمتر جذب می‌شود؛ در واقع سرمایه‌گذاری انجام می‌شود، منتها اشتغالزایی کمی در پی دارد و نسخه اقتصاددانان برای این گونه مواقع این است که مردم بر روی واحدهای کوچک و مشاغل خانگی سرمایه‌گذاری کنند.

صفائی تصریح کرد: باید خودمان را همسو با دنیای کار وفق داده و شرایط لازم را برای ایجاد اشتغال‌های نوین فراهم کنیم. البته رسانه‌ها باید فرهنگ سازی لازم را برای ایجاد مهارت بیشتر انجام دهند و افراد را توجیه کنند که باید مهارت و توانمندی کسب کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان درباره بیکاران گفت: آمار بیکاران فاقد مهارت در کشور بسیار است و رویکرد دولت هم بر بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط است. البته متأسفانه بوروکراسی‌های اداری مانع از سرمایه گذاری در استان می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس سرشماری سال 90 در خوزستان 25.7 درصد بیکار در استان داشتیم که البته این آمار خیلی تغییر کرده است. در حال حاضر 135 هزار نفر در کاریابی‌ها ثبت‌نام و اظهار بیکاری کرده‌اند که 10 تا 11 درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 95021911578
  • خبرنگار :

برچسب‌ها