نماینده خرم‌آباد: رئیس جمهور توجه ویژه‌ای به منطقه لرستان داشته باشد

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: خرم‌آباد در تب بیکاری می‌سوزد و بسیاری از خانوارها زیر خط فقر قرار دارند و هر روز خبر خودکشی جوانان را به علت بیکاری می‌شنویم.

به گزارش ایسنا، محمدرضا ملکشاهی طی تذکر شفاهی خود در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: آقای رئیس جمهور هر روز صدها نفر برای اشتغال به ما مراجعه می‌کنند اما ما نمی‌توانیم کاری برای این مردم انجام دهیم و متأسفانه خرم‌آباد به دلیل بی‌توجهی دولت‌ها به لرستان دچار وضعیت بدی است در این دولت نیز به مانند سایر دولت‌ها در این مسیر حرکت کرده است.

وی در پایان از رئیس جمهور خواست با توجه به امیدی که مردم منطقه به رئیس جمهور دولت تدبیر و امید بسته‌اند رئیس جمهور توجه ویژه‌ای به منطقه لرستان به خصوص خرم‌آباد و دوره انجام دهد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۷ تیر ۱۳۹۵ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95040115508
  • خبرنگار : 71184