قمی: فراکسیون امید انسجام بیشتری داشته باشد

یک نماینده اصلاح‌طلب مجلس شورای اسلامی بر لزوم تقویت تشکیلات فراکسیون امید در مجلس و انسجام بیشتر بین اصلاح‌طلبان مجلس تاکید کرد.

محمد قمی در گفت‌وگو با ایسنا درباره عملکرد فراکسیون امید اظهار کرد: در انتخابات هیات رئیسه مجلس هم نایب رئیس هم چند منشی از فراکسیون امید انتخاب شدند، البته در انتخابات هیات رئیسه کمیسیون‌های تخصصی می‌توانستیم بهتر عمل کنیم اما قدری کم توجهی شد و ما می‌توانستیم برخی کمیسیون‌های را داشته باشیم و به نظر می‌رسد باید هماهنگی بیشتری وجود داشته باشد.

وی افزود: فراکسیون امید باید تشکیلات خود را تقویت کند تا انسجام بیشتری در آن وجود داشته باشد، از تجربیات گذشته درس بگیرد و آن را چراغ راه آینده قرار دهد.

نماینده مردم پاکدشت در مجلس خاطر نشان کرد: فراکسیون امید به همه اعضا و نیروهای خود بها دهد و از استعداد و توان آن‌ها استفاده کند تا فراکسیون بار بیشتری داشته باشد و همفکری و مشورت بیشتری بین اعضا وجود داشته باشد.

وی در پایان درباره احتمال تشکیل فراکسیون سوم در مجلس خاطر نشان کرد: به هر حال اشکالاتی در فراکسیون وجود دارد که باید آن مشکلات را برطرف کرد، وقتی خواسته اعضا در فراکسیون تامین شود انشعابی هم اتفاق نمی‌افتد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲ مرداد ۱۳۹۵ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95050100433
  • خبرنگار : 71132