حزب حاکم آفریقای جنوبی در آستانه بدترین نتیجه انتخاباتی خود

نتایج اولیه انتخابات محلی آفریقای جنوبی نشان می دهند حزب حاکم این کشور موسوم به حزب "کنگره ملی آفریقا" بدترین نتیجه انتخاباتی خود از زمان پایان آپارتاید در این کشور را کسب کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه بی‌بی‌سی، با شمارش 85 درصد آرای انتخابات محلی آفریقای‌جنوبی، حزب حاکم کنگره ملی آفریقا در برخی شهرهای بزرگ نظیر "کیپ‌تاون" و "پورت‌الیزابت" عقب‌تر از رقیب اصلی خود یعنی ائتلاف دموکراتیک قرار دارد.

همچنین این دو حزب در شهرهای پرتوریا و ژوهانسبورگ رقابتی نزدیک دارند. با این وجود حزب کنگره ملی آفریقا در کل کشور بر رقیبش برتری دارد.

این در حالی است که مسائلی نظیر بیکاری و رسوایی‌های فساد باعث خدشه‌دار شدن وجهه جاکوب زوما رییس جمهور آفریقای‌جنوبی و حزب کنگره ملی آفریقا شده اند.

مموسی میمانه،  رهبر ائتلاف دموکراتیک گفت: حزب کنگره ملی آفریقا نتوانسته رای‌دهندگان را به خود جذب کند و به آنها پیشنهادی معتبر بدهد و این اتفاق اغلب برای احزابی که دچار سوءمدیریت اقتصادی و همچنین سوءمدیریت شهرها هستند، رخ می‌دهد اما نتیجه اخیر در عین حال حاکی از آن است که ما در حال رشد کردن به عنوان یک حزب هستیم.  

این در حالی است که نتایج نهایی انتخابات محلی آفریقای جنوبی احتمالا اواخر امروز اعلام خواهد شد.

با وجود آنکه حزب کنگره ملی آفریقا در سراسر آفریقای جنوبی از پشتیبانی فراوان برخوردار است اما این حمایت‌ها در حال تضعیف شدن هستند.

با شمارش دوسوم آرا در روز پنجشنبه حزب کنگره ملی آفریقا 53 درصد و پس از این حزب ائتلاف دموکراتیک 28  درصد و حزب مبارزان آزادی اقتصادی نیز 7 درصد رای به دست آورده بودند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری در آفریقای جنوبی قرار است در سال 2019 انجام شود و جاکوب‌زوما نمی‌تواند برای سومین بار کاندیدا شود اما انتخابات محلی اخیر محکی برای محبوبیت زوما هستند و عملکرد ضعیف او می‌تواند رقبای زوما در داخل حزبش را برای به چالش کشیدن او جسور کند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 95050108803
  • خبرنگار : 71415