به گزارش ایسنا، عبدالعظیم رضایی پنج شنبه 18 شهریورماه در چهارمین جشنواره ملی خوشه برتر انگور به میزبانی ملایر، با اشاره به موافقت های انجام شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر ثبت جهانی شدن انگور ملایر، افزود: این شهرستان توانسته با بهرگیری از روش های نوین، ظرفیت خوبی را در بحث تولید کمی و کیفی انگور فراهم سازد.
رضایی با بیان اینکه 25 درصد کشمش کشور در ملایر تولید می شود، یادآورشد: با ثبت جهانی شدن انگور ملایر دستاوردهای بسیاری نصیب این شهرستان خواهد شد.امیدواریم این جشنواره در سال های آینده نیز تداوم داشته باشد و سال آینده در سطحی گسترده تر برگزار شود.
وی، برگزاری چنین جشنواره هایی را در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی حایز اهمیت دانست و اظهار کرد: برگزاری این جشنواره در بعد اجتماعی سبب ایجاد نشاط و انگیزه بین باغداران خواهد شد.
فرماندار ملایر، معرفی جاذبههای طبیعی و آئینهای سنتی و رونق گردشگری و تبادل تجربیات، آموزش آخرین تکنولوژی روز به تاکداران به منظور افزایش بهره وری را از جمله ارمغانهای فرهنگی این مراسم دانست و ادامه داد: این جشنوارها سبب ایجاد زمینه رقابت، افزایش میزان کمیت و کیفیت محصولات تولید و رونق اقتصادی و ارتقای سطح صادرات خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی ملایر نیز با بیان اینکه ملایر رتبه دوم تولید انگور کشور را داراست، گفت: امسال افزون بر 250 هزار تن تولید انگور خواهیم داشت.
غلامحسین تقوی با اشاره به اینکه 10 درصد کل انگور تولید شده ما سهم تازه خوری می شود، افزود: از این میزان 40 هزار تن کشمش تولید و صادر خواهد شد.
وی، باغداران و کشاورزان را جهادگران بخش اقتصاد معرفی کرد و ادامه داد: اگر تلاش فعالان این عرصه نباشد هرگز به مرحله خودکفایی نخواهیم رسید.
انتهای پیام