در کمیسیون بهداشت انجام شد؛

بررسی عوامل مرگ و میر در حوادث ترافیکی

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از بررسی عوامل بروز مرگ و میر در حوادث ترافیکی و جاده ای در جلسه امروز کمیسیون بهداشت خبر داد و گفت : کمیسیون بهداشت به دنبال انجام کار علمی و کارشناسی برای جلوگیری از مرگ‌ و میرهای ناشی از حوادث جاده‌ای و ترافیکی است.

محمد نعیم امینی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح جلسه امروز کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت:‌کل جلسه کمیسیون بهداشت به موضوع بررسی عوامل گوناگون در بروز حوادث ترافیکی با حضور مسئولان سازمان اورژانس کشور ،‌وزارت خانه های بهداشت و رفاه ،‌پلیس راهور، مرکز پژوهش ها و انستیتو روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص داشت و در آن مسائل مربوط به دلایل افزایش بار ترافیکی و بروز مرگ و میر در حوادث جاده‌ای مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت این موضوع کمیسیون در جلسه امروز مقرر کرد که باید این موضوع در کمیته‌ای به صورت کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد تا در نهایت با تعامل با دستگاه ها به دولت برای تهیه لایحه ای جامعی جهت کاهش حوادث ترافیکی کمک شود.

امینی فرد در پایان گفت که در همین راستا باید با تعاملی با وزارت صنعت جهت افزایش ایمنی خودرو ها و تعاملی با وزارت بهداشت برای افزایش کیفیت خدمات اورژانس و سرویس دهی به مصدومان و هم‌چنین انتقال تجهیزات و نوسازی ناوگان اورژانس به خصوص اورژانس هوایی جلوی این میزان از مرگ ومیر را گرفت.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۳ مهر ۱۳۹۵ / ۱۷:۳۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95071308488
  • خبرنگار : 71234