پیشنهاد بیلاوال بوتو برای همکاری با عمران خان علیه نواز شریف

رهبری حزب "مردم پاکستان" به حزب "پاکستان تحریک انصاف" پیشنهاد کرد تا با یکدیگر برای مقابله با "مسلم لیگ پاکستان شاخه نواز" همکاری کنند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه نیشن، بیلاوال بوتو، رهبری حزب مردم پاکستان در جریان سخنرانی برای رسانه‌ها گفت: اگر دو حزب در کنار یکدیگر باشند و همکاری لازم را داشته باشند امسال سال آخر فعالیت نواز و شهباز شریف است. همکاری میان دو حزب مردم پاکستان و پاکستان تحریک انصاف هنوز ایجاد نشده است من به نواز شریف شانس آخر را می‌دهم تا با ما همکاری کند در غیر این صورت دست به تظاهرات می‌زنم.

وی اعلام کرد که همانند عمران خان، رهبری حزب پاکستان تحریک انصاف دست به راهپیمایی علیه دولت نمی‌زند و به شیوه حزب مردم پاکستان عمل می‌کند.

بیلاوال بوتو به این نکته اشاره کرد که بهترین راه برای مقابله با دولت نواز شریف، نخست وزیر پاکستان همکاری میان دو حزب مردم پاکستان و تحریک انصاف است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ آبان ۱۳۹۵ / ۱۱:۰۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95081610852
  • خبرنگار : 71129