شیخ سلمان: جام ملت‌های زنان آسیا بسیار جذاب خواهد شد

رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت : فوتبال بانوان در قاره آسیا بسیار قدرتمند است.

به‌ گزارش ‌ایسنا به نقل از کنفدراسیون فوتبال آسیا، شیخ سلمان، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا به دنبال برگزاری قرعه کشی مرحله مقدماتی جام ملتهای آسیا بانوان ۲۰۱۸ گفت: شکی ندارم که مسابقات سال آینده جام ملت‌های زنان آسیا، بسیار حرفه‌ای و جذاب خواهد بود. این رخدادی است که من و تمام قاره منتظر آن هستیم.

وی در ادامه افزود: با وجود پنج تیم برتر آسیایی در بین بیست تیم برتر جهان در قاره آسیا، فوتبال زنان در قاره آسیا بسیار قدرتمند است و همچنین ژاپن نیز به عنوان قهرمان جام جهانی فوتبال ۲۰۱۱ افتخار کنفدراسیون ما است.

رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا در پایان بیان کرد: همچنین تیم‌های آسیایی در مسابقات جوانان موفق بوده‌اند. کره جنوبی قهرمان جام جهانی زیر ۱۷ سال و زیر ۲۰ سال بانوان ۲۰۱۶ بوده و در مسابقات مرحله نهایی زیر ۱۷ سال شاهد حضور دو تیم آسیایی (کره‌جنوبی و ژاپن) و تیم داوری از آسیا نیز بودیم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 95110200932
  • خبرنگار :