نخست وزیر موریس به نفع پسرش از قدرت کنار می‌کشد

نخست وزیر ۸۶ ساله جزیره موریس اعلام کرد که ۲۳ ژانویه (۴ بهمن) استعفا می‌دهد و زمام قدرت را به پسرش که در حال حاضر وزیر دارایی‌ است، واگذار می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، آنرود جاگنوث، نخست وزیر ۸۶ ساله جزیره موریس که رشد اقتصادی سریع این کشور را رهبری کرده در یک سخنرانی تلویزیونی گفت: من در یک سمت دولتی دیگر به فعالیت ادامه خواهم داد. زمان آن فرارسیده که کشور رهبری جوان داشته باشد که نماینده آینده است.

وی افزود: من از مردم می‌خواهم تا همانطور که از من حمایت کردند از پراویند جاگنوث نیز حمایت کنند.

آنرود جاگنوث در دسامبر ۲۰۱۴ به عنوان نخست وزیر جزیره موریس منصوب شد. ائتلاف سه حزبی وی یک چهارم کرسی‌های پارلمان را از آن خود کرد. اما در دسامبر سال گذشته یکی از این سه حزب سیاسی به دلیل اختلاف با دولت از ائتلاف کناره گیری کرد اما همچنان ائتلاف حاکم از اکثریت پارلمانی برخوردار است.

انتظار می‌رود پراویند جاگنوث ۵۵ ساله در چند روز آتی به عنوان نخست وزیر جدید جزیره موریس منصوب شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 95110301573
  • خبرنگار : 71477

برچسب‌ها