ذخیره 80 میلیون مترمکعب آب در پشت سدهای جنوب سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: طی بارندگی‌های اخیر 80 میلیون متر مکعب آب در پشت سدهای جنوب استان ذخیره شده است.

به گزارش ایسنا، «علی اوسط هاشمی» در این‌باره افزود: پیش‌بینی می‌شود با حرکت روان‌آب‌ها از دیگر اراضی جنوب استان به پشت سدها این میزان ذخیره آب افزایش یابد.

استاندار سیستان و بلوچستان هم‌چنین از روند مطلوب امدادرسانی به مناطق درگیر با سیل خبر داد و افزود: تا پایان وقت امروز به همه افرادی که دچار خسارت شده‌اند امدادرسانی شده و هم‌اکنون مشکل خاصی در استان نیست.

هاشمی گفت: میزان بارندگی‌ها در جنوب استان برابری با یکسال بارندگی در استان دارد و این موضوع باعث شده تا به حیات قنات‌ها و ذخایر آب زیرزمینی کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: 600 میلیون مترمکعب اضافه برداشت آب از ذخایر زبرزمینی داشتیم که با این بارندگی‌ها بسیاری از کمبودها در این رابطه برطرف شده است.

استاندار همچنین از ارائه تسهیلات به خسارت دیدگان نیز خبر داد و گفت: این وام پس از ارزیابی به سیل‌زدگان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۸ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 95110805106
  • خبرنگار :