یک فعال دانشجویی:

وظیفه شوراها پیگیری مطالبات اقشار مختلف مردم است

عضو تشکل سیاسی اسلامی آرمان دانشجو واحد علوم پزشکی تهران نهاد شوراهای شهر و روستا را برخواسته از دل نیازهای مردم دانست و بر ضرورت پیگیری مطالبات اقشار مختلف جامعه توسط این نهاد تاکید کرد.

غزل کعبه زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه شوراها باید بر آمده از بدنه واقعی جامعه باشند، گفت: شوراها برای اینکه بتوانند در انجام وظایف خود موفق باشند و هدف اصلی خود که خدمت به جامعه شهری است را فراموش نکنند باید به دور از سیاست و وابستگی به احزاب به انجام وظایف خود بپردازند. متاسفانه با توجه به اهمیت روزافزون شوراها در نظام مدیریت شهری اما هنوز شاهد این مساله هستیم که ساختار اصلی این نهاد پس از چند دوره که از تشکیل آن می‌گذرد هنوز جایگاه واقعی خود را نیافته است.

وی با انتقاد از عدم درک جایگاه واقعی شوراها در تصمیمات تاثیرگذار شهری، گفت: نرسیدن به درک جایگاه واقعی شوراها چه بسا به دلیل عدم استقلال نمایندگان این شوراها باشد. سیاسی دیدن مسائل شهری در نتیجه موجب عدم استقلال نمایندگان منتخب می‌شود. همچنین تفکر سنتی مدیریت از بالا به پایین نیز در این مساله تاثیرگذار است.

سردبیر نشریه آرمان دانشجو در پایان گفت: این تصورات از شوراها این نهاد را ابزاری در راستای سیستم‌های کلان مدیریتی می‌داند از جمله عواملی که وجود آنها سبب هر چه پررنگ‌تر شدن نقش شوراها و حذف گزاره‌های عدم استقلال آن می‌گردد. انجام آموزش‌های تخصصی مقتضی با شرایط خاص هر شهر و همچنین تمرکز اعضا بر وظایف خود و در نهایت ایجاد شبکه ارتباط‌گیری مستمر با آحاد مردم جامعه و دخیل کردن آنها در سیستم مدیریت شهری است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۶ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 95120603681
  • خبرنگار : 71577