توقف درگیری‌ها در اردوگاه عین الحلوه در لبنان در پی تلفات ۵۸ نفری

درگیری‌ها در اردوگاه آوارگان فلسطینی «عین الحلوه» در شهر «صیدا» واقع در جنوب لبنان پس از بر جای گذاشتن ۸ کشته و حدود ۵۰ زخمی، متوقف شد.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رسمی لبنان امروز (سه شنبه) از توقف درگیری‌ها در اردوگاه «عین الحلوه» پس از سقوط منطقه امنیتی بلال بدر و متواری شدنش و بدون مشخص بودن سرنوشتش خبر داد.

این خبرگزاری همچنین از خروج بلال بدر و افرادش از محله «الطیره» و آغاز استقرار نیروی مشترک فلسطینی در کل محله و خیابان فوقانی خبر داد.

درگیری‌ها که عصر دوشنبه به طور شدید افزایش یافته بود، "جبهه مردمی فرماندهی کامل" حدود ۶۰ عنصر را به اردوگاه عین الحلوه برای مشارکت نیروی مشترک و جنبش فتح در درگیری‌های علیه گروه بدر فرستاده است.

طبق گزارش این خبرگزاری، درگیری‌ها ضررهای گسترده‌ای را به خانه‌ها، محله‌ها و خودروها به ویژه به خیابان فوقانی که به میدان جنگ واقعی تبدیل شده، وارد کرده است.

شهر صیدا به دلیل درگیری‌ها به طور کامل فلج شده به طوریکه مدارس، مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها تعطیل شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۲ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۵:۳۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 96012208703
  • خبرنگار : 71588